Totul despre viaţa lui Jamie Oliver!

1 66773 original jpg jpeg

Pasiunea pentru gătit l-a transformat în ambasadorul alimentaţiei sănătoase, iar televiziunea i-a dospit o aură de star. Din bucătăria proprie, „The Naked Chef“ dă lecţii de gastronomie, dar şi de supravieţuire într-o eră a fast foodului.

Iată tot ce trebuie să ştiţi despre viaţa lui Jamie Oliver!

Provine dintr-un mic sat din Essex,numit Clavering,dar se poate mândri că a devenit o marcă internaţională. La 36 de ani,are 15 restaurante deschise în toată lumea,a realizat 14 formate de emisiuni de televiziune şi opt documentare despre alimentaţie sănătoasă şi obiceiuri culinare şi a publicat 15 cărţi cu acelaşi specific. Cu adevărat,un maestru într-ale bucătăriei! Şi e clar cine găteşte acasă!

Cu aceeaşi pasiune cu care le arată gospodinelor cât de simplu şi rapid pot prepara o masă sofisticată din ce găsesc prin frigider,Jamie le pregăteşte zilnic soţiei sale,Jules,şi celor patru copii ai lor mâncăruri delicioase după reţete mai vechi,descoperite în cărţile de bucate ale părinţilor,sau mai noi,împrumutate din bucătăria internaţională ori,pur şi simplu,inventate ad-hoc. Secretul meniurilor sale stă în ingredientele proaspete,provenite chiar din gospodăria lui,lipsite de E-uri şi de toate artificiile agriculturii manipulate genetic,pe care Jamie le-a ridicat la rang de cult. Şi asta nu dintr-o fiţă de chef!Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg