Trădate de acelaşi bărbat simultan, 3 americance s-au mutat într-un autobuz renovat şi au devenit nomade

1 bus jpg jpeg

Morgan Tabor, Abi Roberts şi Bekah King au aflat că se întâlneau cu acelaşi bărbat la sfârşitul anului trecut. Ca o modalitate de a se vindeca, au cumpărat un autobuz şcolar, l-au renovat şi au început să călătorească prin Statele Unite ale Americii. Au legat o prietenie frumoasă şi vor să ducă mai mult timp viaţa de nomade.

La sfârşitul anului 2020, Morgan Tabor a spus că nu-şi poate imagina ca anul să devină mai rău după pandemie, dar nici nu ştia ce-o aşteaptă. Partenerul ei de un an avea un secret care ei i-a schimbat viaţa radical. Pe contul său de Instagram, Morgan a găsit o tânără care urma cursurile Universităţi din Utah pe care o frecventa şi ea. A contactat-o şi a aflat ceva şocant: iubitul ei ieşea cu acea femeie. A mai aflat că el se mai întâlneşte cu alte două femei. Abi Roberts (19 ani) se întâlnea cu el de peste o lună, iar Bekah King (18 ani) de cinci luni. Când cele patru femei au aflat una despre cealaltă, au decis să se întâlnească şi s-au împrietenit rapid.

        View this post on Instagram                       A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Fetele înşelate au renovat un autobuz împreună

Au aflat că iubitul lor le-a promis fiecăreia că o va lua într-o călătorie cu o dubă. „Vorbeam şi glumeam că ar trebui să facem asta împreună. După ce ne-am întâlnit, mi-am cam dat seama că acestea sunt de fapt persoanele cu care aş putea să trăiesc şi cred că toate am conştietizat acelaşi lucru‟, a spus Tabor pentru publicaţia „Insider”.

        View this post on Instagram                       A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

A post shared by FINE CREW (@the.bam.bus)

Citeşte aici ce caracteristici îi trădează pe bărbaţii înşelători! Au un anumit comportament financiar

În aprilie 2021, Tabor, Roberts şi King au decis să-şi împlinească visele şi să cumpere împreună un autobuz şcolar în loc de o dubă. Fiecare a contribuit şi au ajuns la suma totală de 5.000 de dolari. King şi-a luat un job cu normă întreagă în paralele cu şcoala pentru a renova autobuzul. În următoarele două luni, au lucrat la el, ceea ce a fost un proces care le-a adus vindecarea.

Află 3 paşi care te ajută să pui punct unei relaţii dacă te înşeală!

Vor să-şi continue viaţa de nomade cât mai mult timp posibil

Şi-au numit autobuzul BAM, un acronim bazat pe numele lor, şi au început să călătorească imediat ce au terminat renovarea. Au mers în locurile lor preferate, Jackson Hole şi Yellowstone. Chiar dacă autobuzul şcolar este micuţ, lor le place să trăiască împreună. „A fost mult mai uşor decât am crezut iniţial că va fi. Ne simţit confortabil una cu cealaltă şi nu ne certăm prea mult. Ne facem glume şi ne distrăm‟, a mărturisit Tabor.

Te-ar mai putea interesa:

Cum era văzut adulterul în perioada interbelică şi de ce femeile erau considerate vinovate

S-au întâlnit în circumstanţe neobişnuite, dar sunt recunoscătoare pentru tot ce le-a adus această conjunctură. De fapt, nici nu mai vorbesc despre acel fost iubit. „În procesul nostru de vindecare, am dat prioritate prieteniei noastre şi am lăsat în urmă ce s-a întâmplat. Desigur, asta ne-a adus împreună, dar am găsit multă linişte şi bucurie ştiind că prietenia noastră nu se mai învârteşte în jurul lui‟, a explicat tot Tabor.

Fetele au spus că fostul lor iubit ştie că ele călătoresc împreună, dar a refuzat să le spună ceva despre asta. Acum, că sunt legate pe viaţă şi au gustat viaţa de nomade, cele trei nu vor să mai trăiască altel. Iniţial, au vrut să călătorească până în luna noiembrie, dar acum se gândesc serios să continue cât mai mult timp posibil.

FOTO: Instagram/Abi Roberts



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg