Tradiţia regală care i-ar putea schimba viaţa Prinţului George. Ce ar urma să facă William şi Kate?

1 william si kate jpg jpeg

Familia regală britanică este cunoscută pentru transparenţa în ceea ce priveşte protocolul regal şi tradiţiile sale. Doar în situaţii excepţionale, familia renunţă la respectarea regulilor. Vor onora de această dată Ducii de Cambridge, Kate şi William, una dintre tradiţiile familiei regale, care îi poate schimba viaţa fiului lor, Prinţul George?

Prinţul George este fiul Prinţului William şi al Ducesei Kate, nepotul Prinţului Charles şi strănepotul Reginei Elisabeta. Pe lângă statutul său regal, George este numit şi „cel mai simpatic prinţ‟ datorită trăsăturilor sale carismatice, cu care a cucerit Internetul.

De curând, „Micul Prinţ‟ i-a fermecat pe toţi fanii familiei regale, când a apărut alături de părinţii săi la Campionatul Euro, de pe stadionul Wembley. Îmbrăcat într-un sacou albastru şi cu cravată în dungi, la fel ca tatăl său, George a fost în obiectivul multor fotografi prezenţi pe stadion. Ultima sa ieşire în public a arătat că George nu mai este doar un copil adorabil, este un tânăr prinţ, care se pregăteşte de o nouă etapă din viaţa sa. Acum a sosit momentul ca William şi Kate să decidă dacă fiul lor cel mare va continua tradiţia regală, care datează de multe generaţii sau vor alege o nouă cale pentru acesta.

2 printul george jpg jpeg

Ce presupune tradiţia regală

stanga
dreapta
2 printul george jpg jpeg

Conform tradiţiei regale, când George va împlini 8 ani, Kate şi William vor trebui să ia o decizie cu privire la învăţământul său secundar. Prinţul George va împlini pe data de 22 iulie vârsta de 8 ani, iar, în prezent, studiază la Thomas's Battersea, o şcoală dedicată copiilor cu vârste cuprinse între patru şi 13 ani. Se spune că viitorul rege este destul de popular printre colegii de clasă, care l-ar fi poreclit „PG‟ (Prinţul George). Sora sa mai mică, Charlotte, este, de asemenea înscrisă la această şcoală în care amabilitatea este cea mai importantă regulă din şcoală, aşa cum arată site-ul instituţiei.

Potrivit Evening Standard, Ducii de Cambridge se gândesc în acest moment ca George să calce pe urmele bunicului şi tatălui său şi să îl trimită la un internat: „Este o decizie foarte importantă, care va avea o mare influenţă asupra vieţii prinţului Charles. Bărbaţii familiei regale au fost formaţi şi modelaţi de această etapă din viaţă, aşa că William şi Kate cântăresc, fără îndoială, opţiunile cu multă atenţie‟, a declarat o sursă pentru bestlife.

Tradiţia spune că majoritatea membrilor din familia regală sunt nevoiţi să meargă la internat, la vârsta de 8 ani. De exemplu, Prinţul Harry a studiat la Şcoala Ludgrove din Berkshire, Prinţul William a urmat Eton College, unde a fost foarte popular, iar Prinţul Charles a studiat la Şcoala Gordonstoun. 

Vor ignora William şi Kate această tradiţie?

Există un motiv pentru care părinţii lui George ar putea fi împotriva internetului, de la această vârstă. Acum, nu mai este la modă să îţi trimiţi copilul la internat, de la o vârstă fragedă, aşa cum se întâmpla în trecut. De exemplu, Prinţul Edward şi contesa de Wessex, Sophie, au ales să nu îşi trimită copiii la internat. De asemenea, Mike Tindall, soţul nepoatei reginei, Zara Phillips, a declarat că nu este dornic să o trimită pe fiica lor, Mia Tindall, acum în vârstă de 7 ani, la internat. El a spus că preferă să o trimită la o şcoală din apropiere, astfel încât, el şi soţia lui vor fi mereu aproape de ea, dacă va avea nevoie de ajutor. Rămâne de văzut ce vor alege să facă William şi Kate, dacă vor respecta tradiţia sau se vor lăsa influenţaţi de noul trend. 

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg