Tratament de păr cu aloe vera. Ideal pentru păr uscat, gras, rebel

1 72716 original jpg jpeg

Se ştie că aloe vera are proprietăţi hidratante pentru ten, fiind utilă în caz de arsuri solare. Ştiai însă că poate face minuni şi pentru păr? Iată ce tratament de păr cu aloe vera să încerci.

Poţi aplica aloe vera pe podoaba capilară pentru a o proteja de acţiunea nocivă a substanţelor chimice din fixativ,gel sau alte produse destinate aranjării părului. În acelaşi timp,aloe vera contribuie la îndepărtarea mătreţii,calmează senzaţia de mâncărime a scalpului şi are acţiune antibacteriană. În plus,nu ai nevoie decât de o plantă de aloe vera şi vei obţine măşti de îngrijire chiar la tine acasă,uşor de preparat şi ieftine.

1. Tratament de păr cu aloe vera - Balsam din aloe vera

În locul balsamului fabricat din substanţe chimice,îţi poţi hidrata părul după baie cu balsam natural. Amestecă gel de aloe veracu miere şi puţin oţet de mere până se omogenizează. Aplică balsamul pe păr,pe toată lungimea firului,aşteaptă câteva minute şi clăteşte. La final părul va fi mai mătăsos,mai strălucitor şi plin de vitalitate.

2. Mască pentru păr rebel

Ţi se electrizează firele şi nu poţi să-ţi aranjezi nicicum părul dimineaţa? Atunci ai nevoie de un tratament de păr cu aloe vera pentru păr rebel. Amestecă în catităţi egale gel de aloe vera şi apă,adaugă câteva picături din uleiul esenţial preferat şi pune totul într-o sticlă cu pulverizator. Aplică această mascădimineaţa,cu câteva pulverizări,înainte să-ţi aranjezi părul.

3. Tratament de păr cu aloe vera - Tratament pentru păr uscat

Îţi simţi părul aspru la atingere,iar măştile clasice nu au dat încă rezultate. Nimic mai simplu! Ia o frunză mai groasă de aloe vera şi taie-o în jumătate,pe lung. Rade gelul din frunze cu o lingură şi aplică-l pe păr,după ce te-ai spălat şi clătit. Înfăşoară părul într-un prosop cald şi aşteaptă 15 minute înainte să te clăteşti. Vei fi uimită de cât de mătăsos va fi părul după câteva şedinţe.

4. Tratament antimătreaţă

Secretul acestui tratament de păr cu aloe vera este momentul aplicării,adică,înainte de şamponare. Aloe vera conţine enzime care îndepărtează mătreaţa,deoarece au rol antibacterian. În plus,menţin părul hidratat şi pH-ul scalpului echilibrat. Masează scalpul cu gel de aloe vera cu 10 minute înainte să aplici şamponul. Şamponează,clăteşte,după care masează scalpul cu câteva picături de suc de lămâie amestecat cu gel de aloe vera. După alte minute,şamponează din nou şi clăteşte cu apă caldă,nu fierbinte. Aplică acelaşi tratament şi dacă ai părul gras,deoarece aloe vera echilibrează nivelul de sebum.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg