Tratament pentru creşterea genelor şi sprâncenelor. 4 trucuri naturale

1 tratament crestere gene sprancene jpg jpeg

Genele şi sprâncenele au un rol esenţial în fizionomia oricărei femei, astfel că cele din urmă îţi încadrează faţa, definind cu precizie trăsăturile. Cât despre gene, acestea dau profunzime privirii, motiv pentru care este suficient un singur strat de rimel pentru ca ochii să pară mai mari şi mai luminoşi.

Cum faci să ai sprâncene bine definite şi dese, fără să fie nevoie să le vopseşti, tatuezi sau conturezi cu creionul? Cum faci ca genele tale să fie mai lungi şi mai pline de volum, fără să apelezi la cele false? Soluţia stă în uleiurile naturale şi în tratamentele pentru creştere pe bază de ulei de ricin, ulei de cocos sau alte uleiuri esenţiale.

Citeşte şi: Masca de păr cu banane reface vârfurile despicate. 4 moduri în care o poţi prepara

Îţi prezentăm, mai jos, trei tratamente eficiente în creşterea genelor şi sprâncenelor, potrivit sfatnaturist.ro.

Tratament pentru creştere gene şi sprâncene cu ulei de ricin

Acesta este un adevărat elixir ieftin şi extrem de eficient când vine vorba de par. Dacă foloseşti cu regularitate uleiul de ricin în ingrjirea genelor şi a sprâncenelor, vei avea numai de câştigat. Uleiul de ricin hidratează genele şi spancenele uscate, afectate de produsele de make-up sau de vopsea, oferă strălucire firelor de par, fortifică rădăcina firelor de par şi ajută la îngroşarea lor, da rezultate foarte bune în stimularea creşterii firelor de par. Ajută firele să crească mai dese şi mai lungi. Tot ce trebuie să faci este să aplici în fiecare seară puţin ulei de ricin pe gene şi sprâncene. Îl poţi aplică cu degetele, un beţişor de ureche sau cu o periuţă de la un rimel mai vechi. Poţi adauga în uleiul de ricin şi câteva picături de vitamina E sau ulei din samburi de struguri.

Tratament pentru creştere gene şi sprâncene cu aloe vera

Acesta este un adevărat elixir ieftin şi extrem de eficient când vine vorba de par. Dacă foloseşti cu regularitate uleiul de ricin în ingrjirea genelor şi a sprâncenelor, vei avea numai de câştigat. Uleiul de ricin hidratează genele şi spancenele uscate, afectate de produsele de make-up sau de vopsea, oferă strălucire firelor de par, fortifică rădăcina firelor de par şi ajută la îngroşarea lor, da rezultate foarte bune în stimularea creşterii firelor de par. Ajută firele să crească mai dese şi mai lungi.

Tot ce trebuie să faci este să aplici în fiecare seară puţin ulei de ricin pe gene şi sprâncene. Îl poţi aplică cu degetele, un beţişor de ureche sau cu o periuţă de la un rimel mai vechi. Poţi adauga în uleiul de ricin şi câteva picături de vitamina E sau ulei din samburi de struguri.

Citeşte şi: Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni

Tratament pentru creştere gene şi sprâncene cu ulei de cocos

Uleiul de cocos poate face minuni atât pentru par, cât şi pentru piele. Masează în fiecare seară sprâncenele cu o picătură de ulei de cocoş şi vei vedea rapid rezultatele. Aplică şi pe gene, cu o periuţă veche de rimel, pentru a ajunge pe toate.Recente

Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg