Tratamente naturiste pentru păr gras. 5 leacuri de încercat

1 72725 original jpg jpeg

Din cauza transpiraţei excesive din sezonul cald, părul se poate îngrăşa chiar şi a doua zi după ce l-ai spălat. Nu vei ami avea această problemă dacă apelezi la aceste tratamente naturiste pentru păr gras.

Îngrăşarea rapidă a părului are diverse cauze,însă printre cele mai comune se numără schimbările hormonale,moştenirea genetică sau textura firului de păr. Glandele de la nivelul scalpului secretă zilnic o anumită cantitate de ulei,menită să protejeze rădăcina firului. Atunci când glandele secretă o cantitate de ulei în exces,părul capătă un aspect îmbăcsit şi-şi pierde volumul. Este important să foloseşti un şampon care previne îngrăşarea părului,însă există şi anumite tratamente naturiste care împiedică secreţia în exces de ulei.

1. Tratamente naturiste pentru păr gras - Uleiuri naturale

Acestea joacă un rol important în menţinerea sănătăţii firului de păr. Amestecă 2 linguri de ulei de cocos cu o lingură de ulei de migdale. Adaugă câteva picături de ulei din arbore de ceai şi masează scalpul cu acest tratament. Lasă-l să acţioneze o oră,după care spală-te cu şampon până este îndepărtat tot uleiul. Evită să laşi acest tratament să acţioneze peste noapte,deoarece pot afecta sănătatea firului.

2. Tratamente naturiste pentru păr gras - Aloe Vera

Unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru părul gras este gelul de aloe vera. Amestecă într-o jumătate de ceaşcă de şampon o lingură de suc de lămâie şi o lingură de gel de aloe vera. Depozitează într-un loc răcoros şamponul şi foloseşte-l timp de o săptămână,spălând părul zilnic.

3. Tratamente naturiste pentru părul gras - Suc de lămâie

O altă metodă prin care poţi scăpa de părul gras este sucul de lămâie. Combină două linguri de suc de lămâie cu o cană de apă. După şamponare şi clătire,aplică pe păr,în special la rădăcină,acest amestec şi sterge părul în mod normal.

4. Tratamente naturiste pentru păr gras - Berea

Orice băutură alcoolică sau bere are proprietatea de a usca firul de păr,înlăturând astfel aspectul gras. Tratamentul constă în amestecarea a jumătate de cană de bere sau de alcool cu patru căni de apă. După spălare,părul este clătit cu acest amestec şi astfel producţia de ulei va fi ţinută sub control.

5. Tratamente naturiste pentru părul gras - Gălbenuşuri de ou

Acest tratament naturist nu doar că va îndepărta aspectul de păr gras,dar va da şi o strălucire aparte podoabei capilare. Bate 2 gălbenuşuri de oucu 2 linguri de zeama de lămâie şi aplică această mască pe părul umed. Las-o să acţioneze 5 minute,după care clăteşte. Pentru a obţine rezultatele dorite,aplică masca de 2-3 ori pe săptămână.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg