Kim Kardashian a blocat internetul cu lenjeria intimă comestibilă pentru Ziua Îndrăgostiților!

Una dintre cele mai sexy prezențe online, vedeta de reality show nu putea lipsi din toiul pregătirilor pentru Valentine’s Day. Și-a relansat brandul de lenjerie intimă și și-a șocat fanii cu noua colecție!

image

KK a anunțat revenirea în prim plan a brandului Skims, de Ziua Îndrăgostiților, cu o campanie plină de senzualitate în care apare Lana Del Rey. Cântăreața a purtat, pentru lansarea colecției, mai multe rochii mulate și desuuri sexy, care amintesc de perioada pin-up a Vechiului Hollywood.  

Piesa de rezistență a colecției este un set de lenjerie intimă care se potrivește perfect cuplurilor de îndrăgostiți, fiind realizat din bomboane colorate ce pot fi mâncate. Atât sutienul, cât și bikinii sunt comestibili și, implicit, reprezintă o surpriză frumoasă pentru amorezii din orice colț de lume.

Ce-i drept, asemenea lenjerie intimă nu prea mai are ce să caute pe rafturile magazinelor după 14 februarie, așadar interesul vedetei e să vândă tot stocul până atunci. Vestea bună e că noile produse KK nici nu vor mai fi la vânzare după acea dată, pentru că deja există o cerere mare pentru acest set inedit.

De pe site-ul SKIMS aflăm că setul are o măsură universală și poate fi purtat de oricine, iar bombonelele roz din care sunt făcute sutientul și bikinii garantează că sunt delicioși, pe gustul oricărei perechi de îndrăgostiți.

image

Cum spuneam, setul de lenjerie intimă comestibilă se bucură deja de mare succes. Chiar Kim Kardashian a anunțat pe Instagram că traficul de pe site-ul Skims a fost atât de mare după lansarea surprizei KK de Ziua Îndrăgostiților, încât s-a blocat tot magazinul online.

Comenzile într-un număr copleșitor n-au mai putut fi înregistrate, pentru că a picat site-ul. Și, având în vedere situația disperată în care se afla echipa de vânzări de la Skims, specialiștii IT se străduiesc să repare problema, pentru ca toate comenzile să poată fi făcute fără nicio altă întârziere și cuplurile de amorezi să se poată bucura de surpriza comestibilă pe care le-a făcut-o Kim Kardashian pentru ziua cea mare.

foto - Instagram



Recente

Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg