Trucuri de frumuseţe folosite de femei în lumea întreagă

1 65337 original jpg jpeg

Bunica avea dreptate când spunea că o femeie frumoasă nu are nevoie de zeci de produse de machiaj şi ore întregi de stat în faţa oglinzii. Sunt de-ajuns câteva mici trucuri, care pot defini frumuseţea. Despre ce este vorba, citeşte în materialul de mai jos!

Cum se îngrijesc femeile din lumea întreagă,mai precis cum pot avea o piele catifelată şi suplă,un păr cu de invidiat,cu luciu sănătos,dar şi cum poţi avea unghii îngrijite şi rezistente,am aflat şi îţi spunem şi ţie.

De ce nu au hispanicele cearcăne

Femeile din peninsulă nu cheltuiesc o avere pe tratamente costisitoare ori de câte ori au nevoie de un mic retuş pentru frumuseţe. Ele apelează la remedii inedite,create din ingrediente complet naturale.

71732eec85e83ce7a6686be7303853e1 jpg jpeg

Cu siguranţă ai încercat feliile de castravete proaspăt atunci când ochiiîţi erau obosiţi şi încercănaţi. Un remediu şi mai bun,cred femeile din Spania,este cartoful. Pune felii de cartof pe pleoape şi lasă-le 10 minute să-şi facă efectul şi să estompeze culoarea albăstruie din jurul ochilor.

… şi braziliencele celulita

Care este metoda prin care frumoasele brazilience scapă de celulită? Îşi masează energic cu nisip zonele predispuse să fie afectate de celebra coajă de portocală.

CLIIMA20120319 0065 1 jpeg

Periajul uscat cu nisip este de departe cel mai bun truc care previne celulita,cred braziliencele. Şi dacă ne gândim la trupurile lor zvelte înclinăm să le dăm dreptate.

Aşa au grecoaicele buze senzuale

Vremea de afară e schimbătoare,când frig,când cald,şi poate afecta sănătatea pielii. Urmează trucul de frumuseţe pe care îl folosesc italiencele şi grecoaicele,când frigul şi vântul le usucă buzele.

113fe2b0c9e2eebd04f9f1b94ef29610 jpg jpeg

Este vorba despre binefăcătorul ulei de măsline. Femeile din Grecia şi Italia spun că uleiul le hidratează şi hrăneşte buzele şi le conferă un luciu apetisant.

Chinezoaicele rămân tinere cu ceai alb

Vrei să ai o piele fără cusur şi dacă se poate să rămână aşa cât mai mult timp posibil? Poţi întârzia semnele îmbătrâniriidacă savurezi cu orice ocazie ceai alb,aşa cum fac gingaşele chinezoaice.

6f2e8efdaca1987e9a0bd4ee7582cd45 jpg jpeg

Acestea beau mult ceai alb pentru că ştiu că este o licoare miraculoasă,care le protejează pielea de radicalii liberi. Deci fă-ţi provizii de ceai alb şi renunţă la gândurile despre botox şi tratamente cosmetice cu colagen. 

Australiencele au uitat ce înceamnă mătreaţa

Când părul nu le mai ascultă şi culoarea şi-a pierdut din farmec,iar scalpul este uscat şi dă semne de mătreaţă,australiencele adaugă în şamponul obişnuit câteva picături de ulei esenţial de eucalipt şi masează 5 minute părul şi pielea capului.

7f45be5a084e1b50c1726d882ff4b70a jpg jpeg

Este cel mai rapid remediu care face ca mătreaţa să dispară. Că australiencele folosesc uleiul de eucalipt în ritualul de îngrijire al părului nu-i un lucru întâmplător. Eucaliptul este arborele naţional al Australiei.

Unghii rezistente,după stilul dominican

Care este secretul femeilor care gesticulează mândre de manichiura lor? Cum îşi îngrijesc şi întreţin unghiile,chiar şi atunci când fac treburile casnice? Răspunsul la aceste întrebări poate veni din partea femeilor din Republica Dominicană:lacul de unghii cu usturoi.

0e5ded3ae6d15dfea645134ff6cac3b7 jpg jpeg

Pune câţiva căţei de usturoi zdrobiţi bine în lacul de unghii preferat şi lasă amestecul deoparte o săptămână. Lăcuieşte apoi unghiile în mod obişnuit. Iniţial,manichiura ta va mirosi uşor a usturoi,dar apoi dispare mirosul. Poţi încerca să le clăteşti cu puţină zeamă de lămâie. În câteva săptămâni unghiile tale vor fi mai rezistente şi vor avea un aspect mult îmbunătăţit.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg