Trucuri pentru îngrijirea cuticulelor

1 68382 original jpg jpeg

Ne protejează unghiile, aşa că dacă le tai nu faci decât să te expui unor riscuri pentru sănătate. Pe de altă parte, dacă le laşi să crească excesiv, te poţi trezi că unghiile nu se dezvoltă aşa cum trebuie. Iată câteva trucuri pentru o îngrijire corectă a mâinilor, în special a cuticulelor.

Ca să ai o manichiură frumoasă,care să te reprezinte,ţine degetele într-un bol în care ai pus apă călduţă şi câteva picături de apă călduţă. Într-un sfert de oră cuticulele se înmoaie şi le poţi împinge uşor în direcţia opusă sensului de creştere al unghiei.

La final îţi ştergi mâinile cu un prosop moale,apoi masezi degetele şi mâinile cu puţin ulei de măsline. Este nutritiv şi catifelează pielea.

Vitamina E are efect hidratant

Dacă ai pielea uscată şi,deci,şi cuticulele se crapă şi arată inestetic,foloseşte vitamina E uleioasă. Sparge capsulele de vitamină sau achiziţionează ulei şi masează-te uşor la baza unghiilor,în fiecare zi. Mâinile tale vor arăta ca proaspăt îngrijite la salonul de cosmetică.

Şi untul de shea catifelează crăpată

Un alt aliat de nădejde,când vine vorba despre refacerea structurii pielii uscate este untul de shea. Acesta hidratează în profunzime şi stimulează regenerarea celulară. După ce faci curăţenie şi foloseşti produse puternic degresante,aplică câteva picături de unt de shea pe mâini şi insistă în zona unghiilor şi a cuticulelor.

Mai poţi folosi şi ulei de migdale în combinaţie cu miere. Ambele au efecte deosebite asupra pielii.

Dacă pielea este foarte uscată,încearcă să stai cu ulei şi mănuşi de menaj pe mâini toată noaptea. Dimineaţa,mâinile tale vor avea un aspect de invidiat.

Foloseşte mănuşi când faci curat

La treburile casnice foloseşte mănuşi de menaj. Detergenţii usucă pielea şi exfoliază unghiile. La culcare,e bine să aplici întotdeauna cremă de mâini,specială pentru sănătatea unghiilor şi a cuticulelor.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG