Trucuri pentru o piele fină

1 47392 original jpg jpeg

Odată cu vremea călduroasă ai trecut la rochii în bretele şi decolteuri mai generoase, aşa că trebuie să acorzi mai multă atenţie pielii.

Pe aceeaşi temă:

Trucuri pentru un bust seducător

Trucuri pentru un ten impecabil

Tratamentele de îngrijire nu numai că vor faceca pielea să arate mult mai bine,dar o vor hidrata şi astfel va suporta maiuşor expunerea la soare.

Pentru mâini catifelate

În afara cremei speciale pentru mâini pe careo foloseşti,este bine să facisăptămânal un tratament de întreţinere cu ulei de măsline. Încălzeşte puţinulei la bain-marie şi ţine 5 minute mâinile în uleiul călduţ,masând uşordegetele şi unghiile la nivelul cuticulelor.

Un ten perfect cu produse naturale

Aplică săptămânal o mască nutritivă folosind ingredientenaturale,în funcţie de tipul de ten. Pentru un ten gras sunt indicate sucul delămâie,căpşunile,kiwi. Pentru tenul uscat foloseşte lapte,miere,ulei demăsline amestecate cu tărâţe. Indiferent de tipul de ten,ai grijă să protejezizona din jurul ochilor cu o cremă grasă şi să nu întinzi masca în acea regiune.

Peelingul face minuni

Dacă înainte de duş vei face un peeling

cu sare grunjoasă amestecată cu ulei demăsline (două linguri de ulei la un pumn de sare),pielea ta va devenimătăsoasă,nu vei mai vedea nici urmă de puncte negre şi vei scăpa de celulelemoarte. Aplică după duş,când pielea este încă udă,o cremă hidratantă pe totcorpul. Dacă ai probleme cu călcâiele,curăţă-le bine la duş cu o piatră ponce,aplică puţin unt şi masează uşor. Pune o pereche de şosete de bumbac şi lasă-lepână dimineaţa.Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg