Trucuri pentru un machiaj de primăvară rapid şi uşor

1 68642 original jpg jpeg

Machiajul perfect pentru primăvară se defineşte în câteva cuvinte: feminin, fresh, natural şi romantic. La acestea se adaga uşurinţă şi rapiditatea cu care realizăm machiajul, pentru că fiecare zi reprezintă o nouă întrecere cu timpul.

Iată câteva trucuri pentru a obţine un machiaj rapid şi uşor de realizat,în tendinţe.

Mai puţin make-up

Regula de aur pentru primăvara aceasta: mai puţin înseamnă mai mult! ”Primăvara aceasta se poartă tenul strălucitor şi  cât mai puţin încărcat. Efectul de ten strălucitor,luminos  şi curat îl poţi obţine cu ajutorul produselor ce conţin particule luminoase  pe care le întinzi uşor cu o pensulă şi apoi îndepărtezi excesul. Foloseşte o cremă hidratantă,un fond de ten şi puţină pudră cu particule strălucitoare,care reflectă subtil lumina. Aceste particule trebuie să fie foarte fine,iar pentru a le testa te poţi privi în oglindă la lumina naturală a zilei”, ne explică Katiuşa Popovici, make-up artist. 

Poţi folosi şi iluminatorul,pentru pomeţi şi pentru colţul intern al ochilor. Machiajul natural înseamnă puţin fard,de aceea tenul tău trebuie să arate impecabil. Fă-ţi un obicei din a aplica frecvent măşti de curăţare,hidratare,exfoliere şi tonifiere. Nu uita nici de demachierea zilnică şi de o hidratare corespunzătoare.

Bronz timpuriu

Pentru un aspect natural,dar vizibil îmbunătăţit,  poţi folosi alături de blush,o pudră bronzanta cu o nuanţă puţin mai închisă decât cea a tenului tău. Porneşte dinspre tâmple,sub pomete şi sub linia maxilarului,pentru un efect uşor de contouring al fetei. 

Ochi pătrunzători

”Dacă vrei să obţii efectul de mărire al ochilor,alege nuanţe deschise de fard pentru ochi,iar în loc să mergi pe varianta clasică de smokey eyes,care oricum nu e potrivită pentru zi,alege o nuanţă maro şi mascara pentru volum. Foloseşte farduri foarte puţin sidefate,care să confere privirii tale un strop de culoare”, completează Katiuşa Popovici.

Completează machiajul alegând nuanţe pastelate pentru unghii şi buze.

”Buzele nude sau în nuanţe pastelate îţi oferă un aer proaspăt,natural,exact ca şi primăvara. Adopta nuanţe pastelate de roz sau corai,dar poţi rămâne de asemenea la nuanţa naturală a buzelor tale,aplicând numai un gloss transparent. Balsamurile de buze uşor sidefate sunt şi ele în trend,mai ales dacă eşti ceva mai comodă,tocmai pentru că sunt foarte simplu de aplicat,chiar şi fără oglindă”,punctează Katiuşa Popovici.  

Investeşte într-un exfoliant de buze,pentru că cel de corp este prea abraziv pentru o parte a corpului atât de sensibilă. Ai grijă ca cel puţin o dată pe săptămână să aplici scrubb-ul pe buze şi să masezi uşor,iar apoi să foloseşti un strugurel hidratant.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg