Trucuri pentru un păr strălucitor

1 77786 original jpg jpeg

Zilele ploioase şi friguroase de toamnă îţi pun amprenta asupra părului tau, iar strălucirea şi culoare se pierd mai uşor. Firul de păr îşi schimbă structura în această perioadă. Frigul, vântul şi schimbările de temperatură sunt principalii vinovaţi. Rezultatul? Un păr deshidratat, uscat şi aspru care începe să îşi piardă strălucirea.

Arabella Zadic, stilist SEBASTIAN Professional ne dezvăluie câteva trucuri pentru un păr sănătos cu ajutorul unui singur produs de îngrijire: uleiul de păr.

1. Hidratare intensă şi scut de protecţie

În această perioadă este important să acorzi o îngrijire specială podoabei tale capilare. Hidratarea este esenţială aşa că include în rutina ta de îngrijire uleiuri speciale. Ce poate fi mai simplu şi mai plăcut?

“Toamna şi iarna părul are nevoie de hrănire şi de uleiuri preţioase. Acestea netezesc suprafaţa firului de păr şi îl fac mai uşor de aranjat”, explică stilistul.

În plus, beneficiezi de protecţie termică.

“Datorită protecţiei termice, uleiul de păr te ajută să preîntâmpini o eventuală degradare din cauza căldurii emanate de foehn şi a produselor de styling”, spune Zadic.

2. Culoare durabilă şi strălucitoare

În această periodă, culoarea părului este mai ternă şi începe să îşi piardă strălucirea.

Uleiul de păr este un produs versatil care poate prelungi culoarea podoabei capilare!  Produsul intensifică nuanţa, o face mai durabilă şi îi oferă o strălucire irezistibilă.

“Culoarea părului devine mai durabilă şi mai strălucitoare, datorită netezirii suprafeţei firului de păr, şi astfel se menţine mai mult timp prospeţimea ei şi datorită protecţiei împotriva razelor UV ce pot afecta pigmenţii”, subliniază Zadic.

3. Finisare pentru un look impecabil

Pe lângă proprietăţile de hidratare şi îngrijire, uleiul de păr poate fi utilizat şi ca produs de styling!

“Uleiul de păr are şi calitatea unui produs de finisare: defineşte forma finală, pe părul uscat, şi oferă luciu, mai ales la vârfuri, unde părul este mai uscat şi mai fragil”, a mai adăugat specialistul SEBASTIAN Professional.

4. Cum foloseşti corect uleiul de păr

Stilista SEBASTIAN Professional explică modul corect în care trebuie folosit uleiul de păr pentru a beneficia de toate atuurile sale!

“Cu cât aplicăm uleiul pe un păr mai ud, cu atât se diluează efectul şi substanţele benefice. În schimb, atunci când îl utilizezi pe un păr mai uscat, cu atât mai puternic este efectul şi concentraţia sa”, punctează Arabella Zadic.

“Totodată, ai grijă să aplici uleiul numai şi numai pe vârfuri, eventual uşor pe lungimile mai uscate. Începe întotdeauna doar cu o picătura, maxim două. Dacă părul absoarbe suficient şi mai simţi nevoia de un plus de hrănire, atunci mai poţi adăuga”, mai spune stilistul.

Uită de părul rebel şi deteriorat sau de o culoare terna cu ajutorul unui singur produs de îngrijire: uleiul de păr. Alege-l pe cel care ţi se potriveşte cel mai tipului de păr pe care-l ai!Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg