Trucuri simple să dai mai mult volum părului

1 73564 original jpg jpeg

Dacă ai un păr fin, cu siguranţă ştii că reprezintă o provocare zilnică, pentru că are un aspect lipsit de viaţă şi este foarte greu de aranjat.

Încearcă aceste trucuri care transformă părul fin,într-un păr demn de admiraţie:

Foloseşeşte produse cu o textură uşoară

Folosirea produselor potrivite este cheia care te ajuta să obţii orice tip de coafură. Multe dintre ele îţi pot face părul să îşi piardă din greutate şi să se îngraşe rapid. Alege şamponul,balsamul şi masca din game destinate obţinerii volumului. Acestea vor da densitate şi mişcare firului de păr,fără să-l încarce.

Usucă-te cu foehn-ul cu capul în jos

Înainte de a îţi usca părul,poţi folosi pentru textură o spumă pentru volum. Apoi lasă-ţi capul în jos şi îndreaptă jetul de aer al foehn-ului către rădăcini. Pentru a nu ajunge la deteriorarea părului în timp,foloseşte un uscător de păr cu turmalină sau ioni şi produse de protecţie termică.

Evită produsele care deteriorează părul

Produsele care conţin sodium laureth sulfat (SLS),polimeri,alcool,amoniac sunt motivul pentru care şamponul şi balsamul au o textură cremoasă,însă în realitate alungă uleiurile naturale din păr,care devine astfel lipsit de vitalitate.

Alege tunsoarea potrivită

Poate vei fi tentată să visezi la o coadă lungă ca a lui Rapunzel,însă dacă îţi doreşti mult volum,optează mai bine pentru o tunsoare medie,în scări. Te va ajuta în special atunci când vei vrea să îţi faci un coc sau o coafură mai sofisticată.

Tehnici de vopsire

Dacă ai părul subţire şi rar,alege să te vopseşti în câteva nuanţe simultan,iar rădăcinile să fie mereu mai închise la culoare decât vârfurile. Poţi opta pentru tehnici renumite de vopsit "sărutat de soare",care dau senzaţia de volum,  precum:ombre,balayage.

Alege buclele

Nu îţi îndrepta părul cu placa. Părul drept,prin natura texturii sale,are tendinţa să stea plat. Ceea ce înseamnă că va  părea şi mai subţire,decât dacă ai fi optat pentru alt tip altă coafură. Fă-ţi bucle care vor da mereu volum,cu ajutorul ondulatorului sau al bigudiurilor.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg