Trupa Hotel FM merge în finala Eurovision!

1 48468 original jpg jpeg

Cea de-a 56-a ediţie a concursului Eurovision ne-a adus o mare bucurie joi, 12 mai, în seara a doua semifinală când a fost anunţată calificarea trupei Hotel FM.

Cei doi arădeni,Gabriel Băruţă şi Alex Szuz,împreună cu britanicul David Bryan au intra pe poziţia a 14-a în concurs cu piesa „Change” şi au cântat cu multă dezinvoltură,obţinând destule voturi pentru a trece în finală.

Băieţii promit un show exploziv pentru ultima seară a concursului,sâmbătă,14 mai,când vor participa în concurs pe poziţia a 17-a. „Este probabil cel mai mare eveniment din viaţa mea. De-abia aştept ziua de sâmbătă. (...) Publicul ne-a transmis multă energie”,a declarat David Bryan,potrivit Agerpres.

Chiar dacă numai românii dinafara ţării vor putea vota Hotel FM,David Bryan,solistul trupei,e încrezător în şansele lor de a ajunge în vârful clasamentului final şi crede că se poate baza pe voturile britanicilor stabiliţi în Europa. Pe de altă parte,orădenii speră să fie votaţi de nemţi,fiind siguri că au reuşit să cucerească presa germană. Notele sunt obţinute 50% pe baza deciziei juriului format din experţi şi 50% pe baza televotului.

Şi la a doua semifinală au participat 19 ţări. Cei zece care au fost desemnaţi aseară,sunt:

1. Bosnia si Hertegovina:Dino Merlin-Love in rewind2. Austria:Nadine Beiler-The secret is love3. Ucraina:Mika Newton-Angel4. Moldova:Zdob si Zdub-So lucky5. Suedia:Eric Saade-Popular6. Slovenia:Maja Keuc-No one7. Romania:Hotel FM-Change8. Estonia:Getter Jaani-Rockefeller street9. Danemarca:A Friend in London-New tomorrow10. Irlanda:Jedward-Lipstick

În finală,vor intra direct Italia,Franţa,Spania,Germania şi Marea Britanie.

Vezi

cei zece finalisti de aseară.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg