Trupa Voltaj, alături de eroii României

1 68156 original jpg jpeg

Miercuri, 16 martie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, trupa Voltaj a susţinut un concert caritabil ale cărui încasări au fost donate, în totalitate, Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir”.

Într-o sala plină până la refuz şi încărcată de emoţia şi solemnitatea evenimentului,au răsunat hiturile celebrei trupe care ne-a reamintit că,uneori,tot ceea ce trebuie să faci este “să o iei de la capăt”,că “vocea ta” trebuie să se facă,întotdeauna,auzită,că “lumea e a ta”,dacă ştii să iubeşti cu adevărat. 

“Pentru noi,propunerea Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi ne onorează şi suntem mândri că am susţinut acest concert dedicat unor adevăraţi eroi ai României. Le mulţumim tuturor celor care au cumpărat bilet la acest spectacol şi au fost astfel alături de ei,le mulţumim tuturor celor care sunt şi vor fi alături de aceşti oameni minunaţi,pentru care niciun sacrificiu nu este prea mare atunci când vine vorba despre ţara lor”,declară Călin Goia,solistul trupei Voltaj. 

Concertul caritabil s-a încheiat cu single-ul “Din toată inima”,devenit un adevărat imn “pentru România” al tuturor celor prezenţi. 

În luna februarie,Voltaj a lansat single-ul "Kori Gent",un cântec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relaţie de iubire. Piesa beneficiază de un videoclip realizat în condiţii speciale,care integrează un personaj animat (Kori Gent) în lumea reală,şi este o metaforă la timpul pe care-l petrecem tot mai mult în lumea virtuală,în detrimentul comunicării autentice.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg