Tumultuoasa viaţă amoroasă a lui Pelé. „Perla neagră“, un „trofeu“ râvnit de femei: a divorţat de două ori şi are 7 copii

10 profimedia 0211880066 jpg jpeg

Pelé este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor şi a fost, mulţi ani, Regele sportului rege, aşa cum îi spune şi porecla. Şi nu numai. Aşa cum era de aşteptat, „Perla neagră“ a fost un „trofeu“ râvnit de multe femei, dintre care trei i-au devenit soţii. Pentru o vreme, căci Pelé a avut o viaţă tumultuoasă, în care iubitele şi aventurile s-au succedat una după alta, potrivit unui documentar lansat ieri de Netflix.

Pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, Pelé este cunoscut pentru performanţele sale incredibile pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, pe plan personal a cunoscut multe eşecuri şi a trecut prin două divorţuri.

În documentarul realizat de Netflix, el vorbeşte deschis despre viaţa sa personală şi recunoaşte că a fost incapabil să rămână fidel partenerelor sale. A profitat de toate acele femei care i s-au aruncat la picioare şi nu mai ştie numărul aventurilor sau al copiilor din flori.

Fostul sportiv, acum în vârstă de 80 de ani, şi-a găsit fericirea alături de actuala sa soţie, Marcia Aoki. Cei doi sunt împreună din 2010 şi s-au căsătorit din 2016. Însă numeroasele femei care au trecut însă prin viaţa lui au lăsat în urmă multă durere.

Înainte de a prima căsătorie, Pelé a avut o relaţie controversată. În 1964, a avut o aventură cu o menajeră pe nume Anizia Machado. El a negat această aventură decenii întregi, mai ales după ce Anizia l-a acuzat că este tatăl copilului ei, Sandra Regina Machado. Pe măsură ce a crescut, Sandra a dus o luptă juridică acerbă pentru a fi recunoscută ca fiica fotbalistului. În 1991, ea l-a dat în judecată şi testele ADN au demonstrat că este fiica lui, dar Pelé a recunoscut oficial abia în 1998. Sandra a murit în 2006, de cancer, şi nu a primit niciodată despăgubirile mteriale care i se cuveneu.

Prima mare dragoste a lui Pelé a fost Rosemeri dos Reis Cholbi (foto 1 şi 2 galerie), cu care s-a căsătorit în 1966. În anul următor s-a născut primul copil, Kelly Cristina, iar în 1970 a venit pe lume fiul lor, Edson. Pelé a avut un alt copil în afara căsătoriei, o fiică, Flávia Kurtz. Deşi nu a recunoscut-o iniţial, mai târziu a acceptat-o în viaţa sa.

În 1975, cuplul s-a mutat în Statele Unite şi s-a stabilit la New York. Însă relaţia lor nu mai decurgea de mult cum ar fi trebuit şi asta din cauza numeroaselor infidelităţi ale fotbalistului. Ei s-au separat, s-au reîmpăcat de câteva ori, iar în 1978 s-a născut al treilea copil, o fată, Jennifer.

Totuşi, infidelităţile lui Pelé au dus la divorţ. Mai exact, relaţia sa cu o prezentatoare TV adolescentă, Xuxa Meneghel. Meneghel avea 17 ani şi fotbalistul avea 41 în momentul în care a început aventura lor, care s-a terminat în 1986.

În 1994, Pelé a dat o nouă şansă mariajului, când s-a căsătorit cu psihologul şi cântăreaţa gospel Assíria Nascimento (foto 3 şi 4 galerie). Vedeta îşi învăţase însă lecţia din prima căsătorie, aşa că adulterul a ieşit din discuţie de această dată. La doi ani de la nuntă, au venit pe lume gemenii Joshua şi Celeste. Totuşi, chiar dacă nu au existat infiedelităţi, au fost multe suişuri şi coborâşuri în acest mariaj, care au dus din nou la divorţ, în 2008.

Vedeta braziliană a găsit fericirea, în cele din urmă, alături de Marcia Aoki (foto 5 galerie), actuala sa soţie. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere la New York City, în anii 1980 şi s-au reîntâlnit întâmplător în Sao Paulo, în 2010. Ei s-au căsătorit în iulie 2016, ia aceasta a fost a doua căsătorie pentru Marcia.

FOTO ProfimediaRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg