Tunsori care te întineresc

1 66977 original jpg jpeg

Se spune că după o anumită vârstă părul lung nu se mai potriveşte femeilor. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa, ci depinde de personalitatea şi fizionomia fiecăreia. Iată care sunt tunsorile care te întineresc.

Bob scurt

Se potriveşte doamnelor care au pomeţii pronunţaţi şi doresc să-şi evidenţieze zâmbetul. Bobul scurt este inspirat din stilul anilor ’60şi oferă un echilibru feţei deoarece aduce un plus de volum. Pentru a avea un bob perfect,unge vârfurile cu puţin ulei de argan,după care usucă-le. La sfârşit aplică fixativ,dar ai grijă să-l pulverizezi de la o distanţă mare,deoarece,în caz contrar,coafura va părea încărcată.

Tunsoarea pixie

Este unul dintre stilurile care cu siguranţă va şterge câţiva ani de la vârsta din buletin. Este o tunsoareclasică,dar de efect,care se potriveşte atât celor care au părul vopsit,cât şi celor care au şuviţe grizonate.Tot ce trebuie să faci este să aplici spray pentru volum şi să-ţi treci mâna prin păr,ridicând puţin rădăcinile firelor.

Bucle romantice

Sunt recomandate celor care au părul de lungime medie,deoarece onduleurile delicate îndulcesc trăsăturile feţei care devin din ce în ce mai aspre odată cu înaintarea în vârstă. Împarte părul în mai multe şuviţe de grosime diferită şi pune-le pe ondulator. Ai grijă ca unele dintre bucle să-ţi încadreze faţa şi astfel vei avea o tunsoare care te întinereşte.

Vârfuri întoarse

Femeile peste 40 de ani vor fi mereu mai feminine şi mai tinere,dacă optează pentru această tunsoare. Întoarce spre interior vârfurile şuviţelorcu ajutorul unei perii şi fixează-le cu puţin fixativ.

Coroniţe împletite

Odată cu înaintarea în vârstă,părul devine din ce în ce mai subţire şi are tendinţa să se împartă în şuviţe. Poţi masca aceste mici defecte dacă-l împleteşti,iar coroniţele au fost mereu o coafură tinerească.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg