Tunsori care te subţiază

1 62338 original jpg jpeg

Dacă faţa ta este ceva mai plină şi ai vrea să ştii cum poţi crea iluzia de alungire, iată câteva idei! Părul contează mult, iar felul în care îl tunzi şi coafezi te poate ajuta mult sau dimpotrivă!

În straturilungiStraturile lungi a căror formă este dată pe verticală şi nu pe orizontală,îţi pot alungi forma feţei. Acestea nu trebuie să fie nici foarte lungi,totuşi,dar nici prea late. În mod ideal,părul ar trebui să se situeze undeva între partea de jos a urechii şi partea de sus a umărului. La fel ca hainele,structura şi lungimea coafurii poate lucra în favoarea ta.

Anumite tunsori bob nu fac altceva decât să adauge 1-2 kg,deci ai grijă. Dacă vrei ca faţa ta să arate mai „subţire”,evită boburile până la nivelul maxilarului,pentru că există tendinţa de a-ţi rotunji şi mai mult faţa. Ia în considerare un bob asimetric,cu vârfurile din faţă până la jumătatea obrazului,pentru a atrage atenţia către ochi,fie unul mai scurt în spate şi mai lung în faţă.

Accesoriile de păr pot ajuta,de asemenea,o coafură şi te pot face mai subţire. Secretul? Locul unde le plasezi! Dacă pui un accesoriu cât mai aproape de coroana capului,veţi obţine un aspect mai alungit.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg