Uleiul care stimulează creşterea părului

1 78204 original jpg jpeg

Podoaba capilară reprezintă o parte din frumuseţea femeii, dar diferitele probleme ale părului îi afectează strălucirea. Sunt mai multe ingrediente naturale care în acest moment stimulează creşterea firului de păr când sunt aplicate pe scalp, iar uleiul de jojoba este unul dintre ele.

Uleiul de jojoba este un ulei organic, extras din seminţe de jojoba. Probabil că ai auzit că uleiul de jojoba este foarte bun tratarea problemelor pielii. Dar el este eficient şi când este aplicat pe păr.

Accelerează creşterea părului

Ţi se pare că părul nu a mai crescut nici cu un centimetru? Încearcă să foloseşti ulei de jojoba pentru a rezolva problema. Uleiul de jojoba conţine o cantitate mare de substanţe nutritive, inclusiv Vitamina E şi minerale, care hrănesc firul de păr de la rădăcină. Aplică ulei de jojoba direct pe pielea capului, masează, lasă-l să acţioneze 40 de minute, după care spală părul aşa cum o faci de obicei.

Acţionează ca un balsam

Uleiul de jojoba este foarte bun pentru păr deoarece acţionează ca un balsam. El este recomandat pentru părul uscat şi cel normal, lăsându-l mătăsos şi strălucitor. Adaugă câteva picături de ulei de jojoba în şampon/balsam şi spală podoaba capilară cu amestecul obţinut. Lasă tratamentul să acţioneze cel puţin 15 minute.

Combate şi previne uscarea scalpului

Foarte mulţi oameni se confruntă cu uscarea scalpului, care este rezultatul unei mătreţe severe. Dacă te confrunţi cu problema numită scalp uscat, ar trebui să incluzi în rutina de îngrijire nişte uleiuri naturale. Uleiul de jojoba are proprietăţi hidratante, care sunt oferite de proteinele uleioase prezente în seminţele de jojoba. De exemplu, uleiul de jojoba poate fi aplicat direct pe scalpul umed. La final se spală părul şi clăteşte. Repetă tratamentul o dată la o săptămână.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg