Ultimele mesaje trimise de vedete înainte de-a muri

Ultimele cuvinte rostite de vedete, înainte de a-și da ultima suflare, sunt extrem de emoționante, fie că aceștia își așteptau sfârșitul sau n-aveau nici cea mai mică idee că urma să moară.

image

Îi știm din filme sau emisiuni TV de succes și le-am urmărit cariera din showbiz, însă acasă la ei, în spatele ușilor închise, vedetele își trăiesc viața lor. Care au fost ultimele cuvinte rostite de ei înainte de a-și da duhul?

Olivia Newton-John

Pe 8 august 2022, starul filmului „Grease” a murit după o luptă cu cancerul de câteva decenii bune. La 73 de ani, actrița și-a dat ultima suflare la ferma ei din California de Sud, unde i-a avut aproape pe prietenii ei dragi și familia. Dispariția regretabilă a îndrăgitei vedete a dat naștere unui val nesfârșit de regrete în spațiul public și condoleanțe trimise de colegii de breaslă și oamenii care au cunoscut-o personal.

Moderatoarea TV Leeza Gibbons a dezvăluit care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis Olivia. Ea a ținut să precizeze că, deși starea sănătății actriței se deteriora pe zi ce trecea, Newton-John și-a păstrat demnitatea până în ultima clipă. „Ultimul mesaj pe care mi l-a trimis suna ceva de genul «Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea de care am parte. Sunt o persoană atât de nerocoasă!»”, a mărturisit Gibbons pentru People.

Anthony Bourdain

Chef-ul vedetelor și gazda unor emisiuni TV culinare, care au fost premiate de-a lungul timpului, a murit pe 8 iunie 2018, cu numai 17 zile înainte de-a împlini 62 de ani. Celebrul bucătar, care filma de zor un episod al show-ului „Parts Unknown” în Franța, a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel.

Autopsia efectuată a confirmat faptul că vedeta și-a pierdut viața sinucigându-se, iar The Hollywood Reporter a declarat că drogurile n-au fost de vină pentru gestul său extrem.

În biografia din 2022, „Down and Out in Paradise”, jurnalistul Charles Leerhsen a scris despre ultimele zile din viața lui Bourdain, publicând inclusiv ultimul mesaj trimis de acesta fostei lui soții, Ottavia Busia.

image

„Îmi urăsc și fanii. Nu suport faptul că sunt faimos. Și nu-mi place nici serviciul pe care-l am”, i-a trimis Anthony mesaj acesteia. „Sunt singur și trăiesc într-o incertitudine continuă”, a adăugat acesta.  

Leerhsen a făcut publică și ultima conversație avută de chef cu iubita sa de-atunci, Asia Argento. „Sunt OK, nu am resentimente. Nu sunt gelos pe faptul că te-ai culcat cu alt bărbat. Nu ești a mea. Ești liberă. Așa cum ți-am spus, cum ți-am promis. Așa cum am simțit cu adevărat. Dar nu ți-a păsat de mine. De inima mea. De viața mea”, a conchis vedeta deprimată.

Tom Saget

În timp ce întreaga planetă deplângea dispariția definitivă a actorului, fiica lui, Candace Cameron Bure, a arătat lumii întregi ultimul mesaj primit de la tatăl ei. „Așa cum îi era caracteristic, Bob mi-a scris a doua zi (n.r. după cearta avută de tată cu fiica sa) un text de câteva pagini”, a dezvăluit aceasta despre vedeta serialului „Full House”. „Și-a cerut scuze, mi-a spus că era țâfnos și că îi părea rău pentru asta”, a continuat aceasta.

image

„Apoi, la final, mi-a spus: «Te iubesc cel mai mult pentru toată bătaia de cap pe care mi-ai pricinuit-o, dacă e posibil așa ceva», a spus fiica lui emoționată.

Saget a murit în ianuarie 2022, în urma unei lovituri la cap, în camera sa de hotel de la Ritz Carlton. „Specialiștii au ajuns la concluzia că el s-a lovit la cap cu ceva, a ignorat complet lovitura și s-a dus așa la culcare”, a explicat familia într-un comunicat de presă.

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg