Ultimele mesaje trimise de vedete înainte de-a muri

Ultimele cuvinte rostite de vedete, înainte de a-și da ultima suflare, sunt extrem de emoționante, fie că aceștia își așteptau sfârșitul sau n-aveau nici cea mai mică idee că urma să moară.

image

Îi știm din filme sau emisiuni TV de succes și le-am urmărit cariera din showbiz, însă acasă la ei, în spatele ușilor închise, vedetele își trăiesc viața lor. Care au fost ultimele cuvinte rostite de ei înainte de a-și da duhul?

Olivia Newton-John

Pe 8 august 2022, starul filmului „Grease” a murit după o luptă cu cancerul de câteva decenii bune. La 73 de ani, actrița și-a dat ultima suflare la ferma ei din California de Sud, unde i-a avut aproape pe prietenii ei dragi și familia. Dispariția regretabilă a îndrăgitei vedete a dat naștere unui val nesfârșit de regrete în spațiul public și condoleanțe trimise de colegii de breaslă și oamenii care au cunoscut-o personal.

Moderatoarea TV Leeza Gibbons a dezvăluit care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis Olivia. Ea a ținut să precizeze că, deși starea sănătății actriței se deteriora pe zi ce trecea, Newton-John și-a păstrat demnitatea până în ultima clipă. „Ultimul mesaj pe care mi l-a trimis suna ceva de genul «Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea de care am parte. Sunt o persoană atât de nerocoasă!»”, a mărturisit Gibbons pentru People.

Anthony Bourdain

Chef-ul vedetelor și gazda unor emisiuni TV culinare, care au fost premiate de-a lungul timpului, a murit pe 8 iunie 2018, cu numai 17 zile înainte de-a împlini 62 de ani. Celebrul bucătar, care filma de zor un episod al show-ului „Parts Unknown” în Franța, a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel.

Autopsia efectuată a confirmat faptul că vedeta și-a pierdut viața sinucigându-se, iar The Hollywood Reporter a declarat că drogurile n-au fost de vină pentru gestul său extrem.

În biografia din 2022, „Down and Out in Paradise”, jurnalistul Charles Leerhsen a scris despre ultimele zile din viața lui Bourdain, publicând inclusiv ultimul mesaj trimis de acesta fostei lui soții, Ottavia Busia.

image

„Îmi urăsc și fanii. Nu suport faptul că sunt faimos. Și nu-mi place nici serviciul pe care-l am”, i-a trimis Anthony mesaj acesteia. „Sunt singur și trăiesc într-o incertitudine continuă”, a adăugat acesta.  

Leerhsen a făcut publică și ultima conversație avută de chef cu iubita sa de-atunci, Asia Argento. „Sunt OK, nu am resentimente. Nu sunt gelos pe faptul că te-ai culcat cu alt bărbat. Nu ești a mea. Ești liberă. Așa cum ți-am spus, cum ți-am promis. Așa cum am simțit cu adevărat. Dar nu ți-a păsat de mine. De inima mea. De viața mea”, a conchis vedeta deprimată.

Tom Saget

În timp ce întreaga planetă deplângea dispariția definitivă a actorului, fiica lui, Candace Cameron Bure, a arătat lumii întregi ultimul mesaj primit de la tatăl ei. „Așa cum îi era caracteristic, Bob mi-a scris a doua zi (n.r. după cearta avută de tată cu fiica sa) un text de câteva pagini”, a dezvăluit aceasta despre vedeta serialului „Full House”. „Și-a cerut scuze, mi-a spus că era țâfnos și că îi părea rău pentru asta”, a continuat aceasta.

image

„Apoi, la final, mi-a spus: «Te iubesc cel mai mult pentru toată bătaia de cap pe care mi-ai pricinuit-o, dacă e posibil așa ceva», a spus fiica lui emoționată.

Saget a murit în ianuarie 2022, în urma unei lovituri la cap, în camera sa de hotel de la Ritz Carlton. „Specialiștii au ajuns la concluzia că el s-a lovit la cap cu ceva, a ignorat complet lovitura și s-a dus așa la culcare”, a explicat familia într-un comunicat de presă.

Foto - ShutterstockRecente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg