Ultimele noutăţi despre nunta sorei ducesei Kate - Pippa Middleton

simeon stalpnicul png

Pippa Middleton a confirmat logodna cu prietenul ei, omul de afaceri James Matthews, la sfârşitul lunii iulie, anul trecut. Cuplul spune că de-abia aşteaptă să îşi pună pirostriile în luna mai.

Logodna

4c50a0128936cd04f69ef45d63e1ddfb jpg jpeg

Sora mai mică a ducesei de Cambridge a făcut anul trecut,pe 19 iulie,primul anunţ oficial referitor la căsătoria ei cu milionarul în vârstă de 40 de ani,după doar un an de relaţie. Cererea de căsătorie a avut loc în timpul unei escapade romantice pe lângă  Lake District. Din dorinţa de a face lucrurile ca la carte şi de a respecta tradiţiile,James i-a cerut mâna tatălui fetei înainte. Părinţii Pippei,Carole şi Michael au declarat presei că sunt încântaţi de aflarea veştii referitoare la căsătoria fetei lor.

Când presa a speculat că logodna celor doi s-a rupt,toţi ochii au fost îndreptaţi către degetul inelar al Pippei. La o zi după anunţul că despre logodnă,aceasta s-a afişat în public cu un superb inel cu diamant Asscher,estimat la 200,000 de lire.

Petrecerea burlaciţelor

În timp ce prinţul William a fost surprins petrecând  cu prietenii săi în Alpi,Pipa împreună cu sora ei,Kate,au mers la schi,în Franţa, în locul unei petreceri clasice de burlăciţe.William şi grupul său de prieteni au împărţit acelaşi avion privat cu cele două surori.

Data şi locaţia nunţii

Pipa va fi o mireasă de primăvară! Conform ştirilor apărute,cuplul îşi va depune jurămintele la Biserica St Mark în Englefield,Berkshire,situată la câteva mile depărtare de casa familiei Pipei pe 20 mai,data neavând o semnificaţie anume. Petrecerea va avea loc într-o locaţie elegantă,pe proprietatea părinţilor ei,în apropiere de Bucklebury. Faptul că se mărită aproape de casă este foarte important pentru Pipa,deoarece este o fire tradiţională. În comparaţie cu nunta sorei ei,numărul de invitaţi va fi mai restrâns,în jur de 150.

Lista cu invitaţi

Pipa a implementat o regulă „ cine nu are inel nu participă”,care cere ca invitaţii pot să vină însoţiţi de partenerii lor doar dacă sunt căsătoriţi sau măcar logodiţi.

Rochia

Pippa a atras atenţia lumii întregi când la nunta lui sorei ei,Kate a purtat o superbă rochie albă de domnişoară de onoare,semnată de Alexander McQueen. Cu siguranţă va impresiona plăcut şi de această dată cu alegerea rochiei de mireasă,care conform designerului David Emanuel,cel care a făcut rochia şi pentru prinţesa Diana,Pippa va avea o rochie cu influenţe romantice.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg