Un accident auto i-a dat de gol pe doi amanți celebri!

În timpul mariajului său de zece ani, Bobby Flay nu i-a fost deloc fidel soției. Iar una dintre amantele lui a fost nimeni alta decât actrița January Jones din serialul „Mad Men”.  

image

Bobby Flay n-a fost niciodată ușă de biserică, iar mariajul lui cu actrița Stephanie March a fost adesea încercat de aventurile lui extraconjugale. Una dintre infidelitățile lui a fost dovedită de un accident auto banal!

Stephanie March l-a acuzat pe celebrul bucătar Bobby Flay că a înșelat-o cu January Jones în actele de divorț din 2015. Fosta soție a chef-ului a declarat, sub jurământ, că Bobby i-a fost infidel de trei ori, iar una dintre aventuri lui a fost cu vedeta care a jucat în serialul „Mad Men”.

Idila lui Flay cu Jones a ieșit la suprafață într-un mod surprinzător. În iunie 2010, TMZ susținea că Bobby Flay a apărut în peisaj când January și-a bușit mașina. Se pare că Jones l-a sunat pe Flay după accidentul auto, iar el a răspuns imediat la telefon și-a ajuns la fața locului îngrijorat de starea șoferiței VIP.

La acea vreme, fiecare avea „alibiul” lui. Cei doi s-au pus de acord să ofere aceeași explicație… greu de crezut. Bucătarul a declarat că cei doi au urmărit împreună un meci de baschet în hotelul London West Hollywood, cu o seară înainte, iar actrița i-a cerut numărul de telefon pentru că o interesa redecorarea bucătăriei ei și voia ca el s-o sfătuiască în această privință.

Toate acestea s-au dovedit a fi numai minciuni. Cei doi amorezi au avut relații intime la hotel, apoi ea a plecat și a făcut un accident auto chiar lângă „cuibulețul lor de nebunii” și, din neatenție, l-a chemat și pe el la mașina avariată. Detaliile amantlâcului lor au ieșit la iveală la tribunal, când soția înșelată a cerut divorțul de soțul infidel.

În 2015, soția lui Bobby și-a pus întrebarea cum de o cunoștea soțul ei pe vedeta de la Hollywood. Atunci și-a dat seama că cei doi amanți erau împreună când Jones și-a accidentat mașina.

„Stephanie l-a întrebat atunci pe Bobby dacă s-a culcat cu January Jones, iar el a negat tot”, a dezvăluit o sursă din antuajul foștilor soți. Tot în dosarul de divorț s-au aflat informații despre celelalte infidelități ale chef-ului celebru – una cu asistenta lui, alta cu un stilist gastronomic.

În timpul divorțului lor deloc amiabil, Stephanie March a cerut schimbarea acordului lor prenupțial după ce au devenit tot mai evidente dovezile înșelăciunilor lui Bobby Flay. „Bobby și Jones au făcut sex de mai multe ori și în mai multe locuri, printre care și în hotelul London din Los Angeles”, adică acel hotel în care amanții se întâlniseră chiar înainte ca ea să-și accidenteze mașina.

În mod oficial, actrița January Jones a păstrat tăcerea cu privire la acest subiect delicat.

foto - Shutterstock



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg