Un nou star muzical s-a născut! După colaborarea cu Christina Aguilera, Lewis Hamilton se reprofilează?

1 hamilton aguilera jpg jpeg

Cu toate că domină cursele Formula 1, cel mai bun pilot din lume are şi alte pasiuni. De la modă la muzică, Lewis ne-a luat prin surprindere cu talentele sale ţinute secret până relativ recent. Însă nu numai fanii lui au remarcat cât de mult se pricepe şi la altceva decât la şofat. Christina Aguilera chiar l-a invitat pe Hamilton să cânte într-una dintre melodiile ei, Pipe. Se pregăteşte oare acum un album solo al marelui pilot de Formula 1?

Lewis deţine recordul pentru cele mai multe victorii, pole position-uri şi urcări pe podium, în Formula 1. Chiar şi primul lui sezon a fost un succes! A luat acasă premiul de campion mondial, iar victoria respectivă l-a transformat în cel mai tănâr campion de Formula 1 din istorie. Însă maşinile nu sunt singura lui pasiune!

Hamilton pare pregătit pentru o nouă aventură, după toate realizările din cariera sa de până acum. După ce a cucerit Formula 1, faimosul pilot îşi îndreptă atenţia spre muzică. De multe ori postează compilaţii muzicale pe contul său de Instagram sau pe canalul de YouTube, aşadar nu e nicio surpriză că Lewis adoră muzica. Dar e oare şi talentat?

Colegul lui, Daniel Ricciardo, a fost plăcut surprins de debutul muzical al lui Hamilton. „Te-ai descurcat minunat!”, a exclamat acesta, într-un interviu de pe YouTube. În 2018, Christina Aguilera a lansat o nouă melodie, Pipe, care a inclus şi vocea unui cântăreţ pe nume XNDA, despre care nu a pomenit nimic pentru a nu-i divulga identitatea. Însă, între timp, s-a descoperit despre cine era vorba... Fanii şi-au dat seama că XNDA era nimeni altul decât Lewis Hamilton, iar pilotul de Formula 1 a fost nevoit să recunoască adevărul.

Cu o întârziere de doi ani, Lewis a spus că într-adevăr el a cântat pe melodia lui Aguilera. De ce a ţinut atâta timp secretul acesta? Voia ca muzica, vocea lui să nu fie ataşate numelui său atât de cunoscut. Mai mult, Hamilton a declarat că interesul pe care-l are în muzică este „extrem de serios”, lucru care le-a dat admiratorilor săi speranţe că pilotul se poate reprofila cât de curând. „Sunt foarte pasionat de muzică de mic copil. Am început să cânt la chitară încă de la 13 ani. În studioul de înregistrări, pot fi eu 100%, îmi pot arăta vulnerabilitatea, pot arăta lumii întregi o latură a mea pe care n-au văzut-o niciodată până acum”, a mărturisit Hamilton.

“Totul a început ca un hobby, dar a ajuns să fie ceva foarte serios. Atunci când nu mă pregătesc pentru vreo cursă sau concurez, sunt aici, în studio”, a continuat acesta. Adevărul e că întreaga carieră a marelui pilot se va încheia în numai câţiva ani, iar fanii lui aştepată cu nerăbdare nouă lui mişcare profesională. Oare pegăteşte un album solo, alte colaborări muzicale acest XNDA?

Foto - Shutterstock



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg