Un simplu telefon primit de Halloween a schimbat pentru totdeauna viaţa Prinţului Harry şi a lui Meghan

1 printul harry si meghan shutterstock 1206373087 jpg jpeg

În momentul de faţă, fosta actriţă americană şi actuala mamă a doi copii mici se implică, cu preponderenţă, în proiecte care au legătură cu drepturile şi bunăstarea familiilor. Adresându-se în octombrie, prin intermediul unei scrisori deschise, senatorului Chuck Schumer, Meghan şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la conflictul pe care o mamă sau un părinte îl are, în zilele noastre, cu privire la a petrece mai mult timp cu copilul sau la a munci mai mult pentru a face rost de bani.

Markle a ţinut să adauge că ea şi soţul ei, Prinţul Harry, sunt privilegiaţi, putând să-şi ia amândoi concediu parental pentru a petrece timpul cu micuţa Lilibet Diana după naşterea acesteia în iunie 2021. “Nicio familie nu trebuie să aleagă între a-şi câştiga existenţa şi-a avea libertatea de-a avea grijă de copilul ei”, a precizat aceasta.    Cum spuneam, Ducesa de Sussex alege să-şi dedice o parte din timp cauzelor care-i sunt apropiate dintr-un motiv sau altul. Şi face acest lucru în ciuda faptului că nu mai este membră a familiei regale britanice. Faptul că este măritată cu un prinţ n-a făcut decât să-i crească notorietatea, lucru de care profită atunci când simte nevoia să-şi facă auzită vocea. Totuşi, la începutul relaţiei sale cu Harry, Meghan n-avea nicio idee ce avea să-i rezerve destinul. Iar ceea ce s-a întâmplat în Halloweenul anului 2016 i-a schimbat viaţa pentru totdeauna, implicit relaţia cu cel care avea să devină tatăl celor doi copii ai ei. Harry şi Meghan n-au vrut să-şi facă idila publică în 2016, când de-abia începuseră să-şi petreacă timpul împreună şi să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. După cum ne-a informat tabloidul Mirror, cei doi amorezi au reuşit să-şi menţină relaţia secretă luni în şir până ce presa şi publicul au descoperit că fiul cel mic al regretatei Prinţese Diana şi fosta actriţă din serialul Suits sunt un cuplu.

Ce i-a deteminat să-şi facă relaţia publică?...

Scriitorii regali Omid Scobie şi Carolyn Durand au scris, în cartea "Finding Freedom", că cei doi amorezi îşi propuseseră să-şi petreacă Halloweenul în mare stil în acel an. „După patru luni de relaţie erau înnebuniţi unul după altul şi de-abia aşteptau să-şi petreacă sărbătorile împreună”, stă scris în cartea respectivă. Drept urmare, cei doi îndrăgostiţi şi-au luat fiecare câte o mască veneţiană şi s-au pregătit să petreacă împreună de Halloween fără ca lumea să-i recunoască.

„În seara de 29 octombrie, Harry era în oraş, motiv pentru care cuplul şi-a propus să meargă la o petrecere costumată la Soho House din Toronto”, povestesc cei doi autori. Amorezii se distrau de minune în momentul în care i-a trezit la realitate mesajul transmis în ţara natală a prinţului.

“Se simţeau foarte bine împreună la acea petrecere răsunătoare până în momentul în care au primit un telefon de la unul dintre angajaţii lui Harry de la Palatul Kensington. Şi veştile primite nu erau bune...”, au ţinut să precizeze Scobie şi Durand.

Care a fost mesajul primit din partea monarhiei britanice?

Nimeni nu ştie care a fost cu exactitate mesajul primit de faimoasa pereche din partea familiei regale britanice, însă este cunoscut impactul pe care l-a avut asupra relaţiei lor.

În urma convorbirii respective, cei doi amorezi au fost nevoiţi să-şi facă publică relaţia, lucru care nu le-a convenit deloc la acea vreme. Din fericire, Harry şi Meghan au reuşit să-şi continue idila şi-n lumina reflectoarelor şi să-şi găsească fericirea chiar şi când le este monitorizată fiecare mişcare sau cuvânt.

Foto - ShutterstockRecente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg