Una palabra - O poveste cu iz cubanez

1 65251 original jpg jpeg

Sunrise Inc şi Andreea Bănică lansează un nou single, "Una palabra", pe ritmuri latino, încărcate de senzualitate.

Single-ul "Una palabra" este compus şi produs de către băieţii de la Sunrise Inc,Adi şi Silviu,iar videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu. Dansul inspirat din vitalitatea si senzualitatea cubaneză completează decorul inspirat din ţările Americii Latine.

Pentru cântăreaţa Andreea Bănică,acestă piesă nu este prima cu versuri în limba spaniolă,ea cucerindu-ne acum câţiva ani cu single-ul "Fiesta". Nici pentru cei de la Sunrise Inc nu este prima dată când au un hit în spaniolă,băieţii au mai lansat piese cu aromă latino,precum Muevete şi "Eselamor".

"Una palabra este o piesă pasională, o piesă cu sangre caliente şi te duce în filmul culturii latino, în care dansul, muzica şi buna dispoziţie sunt la ordinea zilei. Ar trebui să învăţăm mai multe de la ei: să trăim şi să iubim intens",a declarat diva Andreea Bănică.

"Cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea un artist este atunci când opera pe care o creează este ceea ce şi-a propus. Ne bucură faptul că oamenii cu care am lucrat pentru noul nostru single au înţeles ceea ce ne-am dorit. Andreea Bănică s-a potrivit perfect în piesă, iar de mix şi master s-a ocupat Bunicul Magic. De regia videoclipului s-a ocupat Alex Ceauşu, iar filmările au durat în jur de 12 ore. Ne-a plăcut foarte mult ideea, aşa că am zis să o punem în practică. Rezultatul este pe măsura aşteptărilor şi asta nu poate decât să ne bucure",au afirmat Sunrise Inc.

Acum câteva luni,Sunrise Inc au lansat piesa Muevete,prin care au început o nouă etapă muzicală,schimbându-şi uşor stilul. Diva Andreea Bănică a lansat recent single-ul şi videoclipul Supererou,o poveste despre dragoste pentru totdeauna şi suflete pereche.

Vezi noul videoclip "Una palabra",de la Sunrise Inc şi Andreea Bănică mai jos: Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg