Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry, înainte ca relaţia lor să fie făcută publică

1 6dc372f279256dfcee563f7863989a2b jpg jpeg

A fost dragoste la prima vedere între Meghan Markle şi Prinţul Harry, iar de când s-a aflat de relaţia lor, orice detaliu al idilei a fost în centrul atenţiei publice. Tocmai din acest motiv, la început, Meghan şi Harry s-au oferit de ochii curioşilor, iar întâlnirile lor se desfăşurau în locuri secrete.

Din copilărie, viaţa Prinţului Harry a fost pusă pe tapet, zeci de paparazzi fiind pe urmele lui şi pe urmele familiei regale britanice, în dorinţa de a obţine cât mai multe exclusivităţi. Astfel, în momentul în care a cunoscut-o pe Meghan Markle, Harry şi-a dorit ca relaţia lor să fie ţinută secret, pentru a se bucura cât mai mult de libertatea şi de normalitatea pe care această relaţie i-o poate oferi.

Într-un interviu acordat jurnalistei Ellen DeGeneres, Meghan a spus cum s-a desfăşurat ultima întâlnire dintre ea şi Harry, înainte ca relaţia lor să fie făcută publică. Ce a povestit soţia lui Harry? 

Potrivit fostei actriţe, ultima lor întâlnire „pe ascuns‟ a avut loc cu ocazia unei petreceri de Halloween, în cadrul căreia a participat şi verişoara lui Harry, Prinţesa Eugenie: „Harry a venit să mă vadă în Toronto, alături de prietenii noştri şi verişoara lui, Prinţesa Eugenie şi de, acum soţul ei, Jack Brooksbank. Noi patru ne-am îmbrăcat în costume de Halloween pentru a ne distra, doar o noapte, în oraş, înainte de a ieşi în public ca un cuplu. Nimeni de la petrecere nu ştia cine suntem‟, a spus Meghan, încântată să îşi aducă aminte de acele momente speciale.

Ştirea despre relaţia lor a apărut pe 31 octombrie 2016, în ziua de Halloween, iar Meghan Markle a specificat că, deşi „secretul‟ lor a fost aflat, ultima lor întâlnire „pe ascuns‟ a fost distractivă: „Tema petrecerii a fost post-apocalipsă, aşa că am avut cu toţii costume bizare şi am putut să petrecem această ultimă seară într-un mod foarte distractiv‟, a spus fosta vedetă Suits.

Cum s-au distrat anul acesta, de Halloween, Harry şi Meghan?

Spre deosebire de 2016, când cei doi s-au distrat în oraş, alături de prieteni, în acest an, pentru Harry şi Meghan, petrecerea de Halloween a arătat diferit. Cei doi au stat acasă, alături de cei doi copii, Archie şi Lilibet, şi au urmărit programele TV: „Eram acasă şi v-am urmărit, ceea ce a fost grozav‟, a specificat Meghan.

De asemenea, ea a spus că şi-a dorit să facă o mică petrecere pentru copii, dar ei nu au fost prea încântaţi: „Noi am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, dar pur şi simplu, nu le-a plăcut deloc. Archie a fost un dinozaur timp de cinci minute sau poate nici măcar cinci minute, iar Lili, un mic sconcs‟, a povestit fosta actriţă, amuzată de situaţie. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg