Uneori, vedetele îşi agresează fanii

1 49084 original jpg jpeg

În mod normal, artiştii încearcă să le facă pe plac fanilor. Totuşi, nu întotdeauna ştiu cum să le mulţumească şi totul se transformă într-un... ring de box. Iată celebrităţile care au ajuns să împartă pumni cu fanii lor!

Kristen,cu nervii în piuneze

La cea de-a treia parte a seriei „The Twilight Saga”,intitulată „Eclipse”,Kristen Stewart s-a cam pierdut cu firea. Turneul de promovare a avut loc în Italia,în vara anului trecut.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă,actriţa a zâmbit cât a zâmbit,până i-a sărit ţandăra,fiind surprinsă de paparazzi arătând degetul din mijloc către fanii italieni din spate. Gurile rele spun că vedeta era cât pe ce să lovească cu geanta un grup de tineri care erau prea insistenţi. Dar e frumos aşa?!

Akon face «ordine» pe scenă

Se pare că stresul pe care îl presupune viaţa publică l-a ajuns până şi pe Akon. Artistul a riscat pedeapsa cu închisoarea după ce a lovit şi a aruncat de pe scenă un admirator,care a necesitat îngrijiri medicale.

În plus,cântăreţul a împins cu brutalitate două fane care încercau să-l ajute şi le-a înjurat fără să se sinchisească de numărul mare de oameni care îl priveau nedumeriţi.

52f4ab683edc884f66c62c9240457783 jpg jpeg

Snoop Dogg,împarte... pumni

În urma unei altercaţii de zile mari,Richard Monroe Jr. l-a dat în judecată pe rapperul american Snoop Dogg. Incidentul s-a petrecut în anul 2005,când artistul concerta în apropiere de Seattle.

Crezând că Snoop Dogg i-a invitat pe fani să urce pe scenă,Monroe a venit alături de artist,care l-a bătut cu microfonul şi cu mănuşa metalică pe care cântareţul obişnuieşte s-o poarte.

019f97a93adefc825936d09dd857293e jpg jpeg


Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg