Văduvele negre, criminale în serie. Metoda preferată de a-şi ucide partenerii

1 poison 1481596 1280 jpg jpeg

Ce poţi face dacă te supără soţul? Să-l trimiţi să doarmă pe canapea sau să nu-i mai faci mâncărurile preferate? Unele femei şi-au pierdut cumpătul, au recurs la acţiuni drastice şi şi-au ucis partenerii.

Cu toate că nu toate femeile care au atentat la viaţa soţilor lor şi-au îndeplinit scopul, iar partenerii au scăpat cu viaţă din mâinile lor, planurile lor sadice au uimit lumea. Unele au reuşit să-şi ucidă bărbaţii şi  au procedat asemănător de mai multe ori la rând, fără a fi prinse. Toate au ales o metodă asemănătoare, tipică pentru femei, desprinsă parcă din romanele poliţiste. De asemenea, şi-au motivat acţiunile prin faptul că aveau nişte soţi plini de vicii care meritau o lecţie.

Ce i-a stricat planul Sunchei Tinevrand care otrăvea cu acid boric?

Dacă ţi pare că soţul tău este asemănător unui dăunător, nu-l otrăvi cu acid boric! Poţi pur şi simplu să divorţezi de el sau să recurgi la psihoterapia de cuplu. O femeie din New York, SUA, nu a ales nicio variantă dintre acestea, pentru că era de părere că acidul boric, o substanţă bună pentru dezinsecţie şi eliminarea gândacilor, este o soluţie mult mai potrivită în cazul ei. Era căsătorită de 11 ani cu Robert Baron. Din fericire, el a observat că mâncarea lui are un gust ciudat şi că de multe ori i se făcea rău după masă. Suspicios din fire, Robert a instalat o cameră de supraveghere. Mare i-a fost mirarea când a văzut că Suncha îi punea acid boric în cafea. Când a fost chemată poliţia, Suncha a spus că ea strecura otrava în mâncărurile sau băuturile lui doar atunci când era supărată pe el, întrucât voia să-i dea o lecţie. Robert chiar şi-a învăţat lecţia şi n-a mai avut încredere niciodată în soţia lui.

Motivele pentru care Nannie Doss ucidea cu otravă de şoareci

Povestea americancei Nannie Doss din Oklahoma este sinuoasă. Chiar dacă ea a râs pe tot parcursul interogatoriului poliţiei, avea o istorie de groază. Doss a fost găsită răspunzătoare pentru nu mai puţin de 11 decese care au avut loc între anii 1920 şi 1954. Acest număr include doi dintre copiii ei, două surori, mama ei, soacra, un nepot şi patru soţi. Primul ei soţ a venit acasă de la serviciu într-o zi şi i-a găsit pe doi dintre copiii lor morţi pe podeaua din bucătărie. Ea a explicat că fusese o otrăvire accidentală, dar nu a fost crezută. Un an mai târziu, el a plecat cu o altă femeie. Curând, ea a devenit obsedată de romane romantice, dar următorii ei patru soţi n-au fost nici pe departe nişte bărbaţi romantici. Au fost alcoolici, uneori violenţi, afemeiaţi. Al doilea soţ, pe care l-a ucis punându-i otravă de şoareci în whisky, chiar o violase.

Văduva neagră Tillie Klimek le servea soţilor tocană cu… arsenic

O altă criminală în serie, Tillie Klimek, i-a surprins pe cunoscuţii ei din Chicago datorită faptului că putea prezice în mod misterios moartea celor care o supărau. Prezicerile ei se împlineau curând după aceea. A prezis chiar şi moartea câinelui unui vecin. Din păcate, oamenii legii au înţeles prea târziu ce se ascunde în spatele acestor preziceri.

Tillie obişnuia să facă o tocană delicioasă în care adăuga arsenic. Patru dintre soţii ei au murit după ce au mâncat din gustosul ei preparat. Chiar şi câinele vecinului a primit acel tratament cu arsenic. După moartea fiecărui soţ, ea încasa banii pentru asigurare şi-şi găsea un alt partener. Ultimul ei soţ, Anton, a reuşit să-i supravieţuiască. După ce a semnat actele de asigurare şi testamentare, sănătatea lui s-a deteriorat brusc. Fratele lui l-a dus la spital după ce a suspectat că ar fi vorba despre o otrăvire cu arsenic. Cum rezultatele analizelor au fost pozitive, spitalul a anunţat poliţia, care s-a dus imediat la casa lui Tillie şi a arestat-o. Ea şi-a petrecut restul vieţii în închisoare, dar nu şi-a mărturisit niciodată crimele. În doar 4 ani scurţi, otrăvise 13 persoane dintre care doar 6 au supravieţuit.Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg