Vaselina cosmetică. 7 trucuri de frumuseţe - VIDEO

1 69621 original jpg jpeg

Poate nu ştiai până acum, dar vaselina te poate ajuta în procesul de înfrumuseţare. Aceasta îţi ajută corpul să se menţină frumos şi sănătos. Nu ezita să îţi achiziţionezi vaselina cosmetică - un produs ieftin şi accesibil - dar cu numeroase întrebuinţări de care cu siguranţă nu ştiai.

1. Vaselina cosmetică - Îţi îngrijeşte cuticulele

Te numeri printre persoanele care au cuticulele aspre? Trebuie să ştii că toate uleiurile din comerţ pentru cuticule,pălesc în faţa vaselinei cosmetice. Aceasta ţi le hidratează şi în acelaşi timp îţi hrăneşte unghiile,făcându-le mai rezistente. Unge-ţi cuticulele cu vaselină de 2 ori pe zi şi vei observa o schimbare. Vor deveni mai moi şi vor căpăta un aspect îngrijit.

Masca de orez

2. Îţi îngrijeşte faţa

Vaselina îţi hidratează faţa,fără să ţi-o afecteze în vreun fel. Vei preveni astfel uscarea feţei şi îmbătrânirea prematură. Aplic-o pe faţa ta seara,înainte de culcare şi las-o să acţioneze pe timp de noapte. Te vei trezi cu o piele catifelată şi strălucitoare.

3. Vaselina cosmetică - Sprâncene bine definite

Ţine-ţi sub control firele rebele ale sprâncenelor cu vaselină. Unge o periuţă de dinţi pe care nu o mai foloseşti cu vaselină şi aplic-o pe sprâncene. Astfel vei avea sprâncenele bine definite,fără fire rebele.

4. Buze voluminoase

Pentru nişte buze de invidiat,prepară-ţi în casă propriul balsam de buze. Amestecă puţină scorţişoară cu vaselină,iar apoi aplică amestecul pe buze. Acestea vor căpăta volum şi un aspect de invidiat,pe care niciun alt produs cosmetic cumpărat nu ţi l-ar fi oferit.

5. Vaselina cosmetică - Demachiant

Pentru a îndepărta orice urmă de machiaj de pe faţa ta,chiar şi cel mai rezistent rimel,apelează la vaselină. Aceasta nu doar îţi demachiază faţa,dar ţi-o şi hidratează.

6. Vaselină,pentru un miros persistent

Înainte să aplici parfum pe piele,masează-ţi pielea cu puţină vaselină în zona respectivă,pentru un miros îndelungat şi persistent.

7. Vaselina cosmetică, pentru picioare şi mâini moi

Mâinile şi picioarele sunt cele mai expuse la deteriorare. Masează-ţi-le înainte de culcare cu vaselină. Aceasta va acţiona asupra lor,hidratându-le.



Recente

Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg
vacanta la all inclusive jpg