Vedete cu care este foarte „greu de lucrat‟. A fost nevoie de o simplă declaraţie pentru a fi concediate

1 katherine heigl jpg jpeg

Oricine poate spune ceva nepotrivit, însă atunci când eşti o celebritate trebuie să fii foarte atentă la ceea ce spui, în special la interviuri. Din păcate, aceste vedete nu au fost atât de inspirate şi au reuşit în câteva secunde să îşi distrugă cariera.

Statutul de vedetă nu este unul simplu - trebuie să arăţi impecabil, să te aştepţi să fii criticată pentru apariţiile tale, dar şi să cântăreşti fiecare cuvânt pe care îl spui. Unele vedete ne impresionează cu discursul lor, însă altele nu sunt deloc pregătite să apară în faţa publicului şi nici în faţa şefilor. Iată care sunt vedetele care au dat greş la interviurile importante din cariera lor! Există o mulţime de staruri care nu vor să îşi mai amintească de aceste momente ruşinoase.

Katherine Heigl

Cunoscută pentru „Anatomia lui Grey‟ şi „The Ugly Truth‟, Katherine Heigl şi-a dat demisia chiar în momentul în care se afla în culmile succesului. Heigl a spus că nu era mulţumită de scenarişti, iar echipa de producţie a declarat că este o actriţă cu care este foarte „greu de lucrat‟. Lucrurile s-au complicat în anul 2008, când actriţa a criticat comedia romantică în care a jucat, „Knocked Up‟, lucru care i-a dăunat ulterior, pentru că Heigl nu s-a mai bucurat de atât de mult succes: „Respect faptul că poate îşi dă seama că aceste vorbe i-au afectat cariera‟, a spus directorul de film Judd Apatow.

Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din televiziune, pe vremea când lucra în serialul popular „Doi bărbaţi şi jumătate‟. Din păcate, din cauza faptului că în cont îi intrau mulţi bani, el a devenit în timp arogant, lucru care nu le-a convenit şefilor: „M-am săturat să mă prefac că viaţa mea nu este perfectă şi să câştig bani în fiecare secundă. Am de-a face cu mulţi proşti‟, a declarat acesta. Se pare că remărcile sale se îndreptau împotriva şefului său, producătorul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate‟. Acesta l-a concediat ulterior pe Sheen din serial, iar Ashton Kutcher i-a luat locul.

Tom Cruise

Cruise este una dintre cele mai mari vedete de film de la Hollywood, care şi-a câştigat reputaţia cu ajutorul talentului său, prin muncă, dar şi cu ajutorul zâmbetului cuceritor. Din păcate, o mulţime de fani şi-au schimbat părerea despre actor, în urma interviului său din anul 2005, cu Matt Luer. El l-a numit pe realizator „superficial‟, în dezbaterea pe care cei doi au avut-o pe tema scientologiei. După acel interviu, Cruise şi-a pierdut din popularitate şi a durat ceva vreme până când a mai primit un rol important.

Megan Fox

A devenit o vedetă importantă de la Hollywood după ce a câştigat un rol în filmul „Transformers‟, a lui Michael Bay, în anul 2007. Există o veche zicală care spune: „Nu muşca mâna care te hrăneşte‟, pe care Fox a ignorat-o total. În timpul unui interviu din anul 2009, al revistei Wonderland, actriţa a fost întrebată cum este să lucrezi cu Michael Bay. Aceasta ar fi trebuit să îşi complimenteze şeful, însă ea a adoptat o abordare diferită, spunând despre el că este: „Ca Hitler pe platourile de filmare, nu are abilităţi sociale, este un tiran, însă vulnerabil şi fragil în viaţa reală‟. În urma celor spuse, producătorul executiv nu a fost deloc mulţumit şi i-a cerut demisia lui Fox din „Transformers 3‟.

Alex Pettyfar

Talentatul şi chipeşul Alex Pettyfer părea că va fi următorul Brad Pitt de la Hollywood, după ce a jucat în „I Am Number Four‟. Însă, el şi-a câştigat reputaţia de actor dificl. După doar două filme de la Hollywood, producătorii l-a descris pe actor ca fiind: „obraznic, arogant şi cu lipsă de respect‟. Din cauza atitudinii sale, Alex a pierdut roluri importante. El nu şi-a mai continuat rolul din „Magic Mike XXL‟ şi nici nu a mai excelat în cariera actoricească.

Sursă foto: Imdb, shutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg