Vedete greu de intervievat. Se poartă urât cu jurnaliștii!

E de datoria jurnaliștilor să afle tot felul de informații de interes public de la persoanele publice, la fel de bine cum celebritățile au nevoie de expunerea mediatică pentru a rămâne în prim plan. Însă această relație nu funcționează cum trebuie câteodată...

image

Cristiano Ronaldo

Marele sportiv e mai mult decât entuziasmat să vorbească cu presa despre succesul său, despre realizările de pe terenul de fotbal. Însă situația e cu totul alta atunci când simte că el sau echipa lui e criticată. Indiferența cu care tratează persoana din fața lui, atunci când nu-i convin întrebările, a devenit... legendară.

image

Cristiano dă impresia că ar prefera să fie oriunde în altă parte decât la un interviu atunci când nu are cum să vorbească despre o victorie. Surprinzător cum n-a învățat încă să piardă după atâția ani de competiții și, mai mult, se răzbună pe jurnaliști pentru eșecurile lui!  

Hugh Grant

Până și fosta iubită a actorului, Elizabeth Hurley, a dezvăluit, la un moment dat, că vedetei de cinema i se spune „Măria Sa Morocănosul”, iar motivul e cât se poate de evident – Grant are toane și, dacă nu e într-o dispoziție bună la vreun interviu, păzea, ajungi să preferi să-ți scoți o măsea la dentist decât să stai de vorbă cu el.

În anii ’90, Hugh a apărut în emisiunea „The Jon Stewart Show” și s-a comportat destul de neplăcut. Oricând de mult a încercat gazda emisiunii să scoată noutăți de la el, n-a fost chip să-l facă să se deschidă în fața camerelor de filmat. Același lucru s-a întâmplat și în timpul emisiunii „The Daily Show with Jon Stewart”, iar moderatorul s-a jurat că nu-l va mai primi niciodată pe actor în studioul lui.

image

Se pare că vedeta a fost nepoliticoasă cu Stewart, dar și cu restul echipei acestuia. Singurul lucru bun care s-a întâmplat atunci e că actorul și-a dat și el seama că a depășit o limită și și-a cerut ulterior scuze pe X: „Se pare că am fost un nesuferit cu un producător TV. De neiertat! Stewart, poți oricând să vii să-mi corectezi comportamentul”.

Blake Lively

În 2016, reporterul Kjersti Flaa a vorbit cu actrița de la Hollywood despre filmul ei „Café Society”. La începutul interviului, Flaa a felicitat-o pe vedetă pentru burtica ei rotunjoară, apoi Blake i-a întors acesteia „complimentul”: „Felicitări și ție pentru burtica ta rotunjoară!”. Doar că jurnalista nu era însărcinată...

image

Mai mult, Flaa a dezvăluit recent că era cât pe ce să-și dea demisia din jurnalist din cauza insultei lui Blake Lively și că n-a primit nicio scuză de la vedetă. Se pare că Lively se comportă insensibil și pe covorul roșu, nu numai la interviuri, sau în campaniile ei de promovare ale filmelor și proiectelor ei, după cum ne informează un alt om al presei care a intrat în contact cu ea.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg