Vedetele de la Oscar, ipocrite? Deplâng starea refugiaţilor din Ucraina, dar acceptă cadouri de 140.000 de dolari

1 vedete oscar jpg jpeg

În cea mai importantă seară din an pentru cinematografia internaţională, starurile s-au prezentat pe covorul roşu în ţinute de top şi-au primit suveniruri extrem de scumpe în timp ce au menţionat, emoţionate, starea devastatoare în care se află poporul ucrainean în plină invazie rusească.

Oamenii din întreaga lume şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la suma imensă de bani pe care a primit-o fiecare nominalizat la Oscar în cursul zilei de ieri, când au fost decernate premiile Academiei Americane de Film. Mulţi au fost de părere că banii respectivi le-ar fi folosit organizaţiilor filantropice, care se ocupă de milioane de refugiaţi ucrainieni în momentul de faţă.

Ipocrizia celor prezenţi la Oscaruri este cu atât mai mare cu cât vedetele care au urcat pe scenă au ţinut să-şi exprime sprijinul şi îngrijorarea cu privire la bieţii refugiaţi, însă, în acelaşi timp, nu s-au gândit cum să-i ajute pe aceştia mai simplu şi mai rapid. „Un exces impardonabil! Banii respectivi ar fi trebuit donaţi celor afectaţi de criza din Ucraina‟, susţine Betsy Mullen pe Twitter.

„Sunt absolut dezgustat de lista de bunuri şi servicii care au fost incluse în punguţa cu suveniruri de anul acesta de la Oscaruri‟, a ţinut şi Sean Cummings să comenteze.

Printre bunătăţile primite gratis de nominalizaţi se numără următoarele – un proiect de construcţie în valoare de 25.000 de dolari din partea unei companii de construcţii, un voucher de patru nopţi, în valoare de 15,600 de dolari, pentru două persoane într-o staţiune de lux, o şedere de trei zile într-o clinică de wellness în valoare de 15.000 de dolari, o procedură de sculptare a braţelor estimată la 12.000 de dolari şi un tratament cu Botox în valoare de 10.000 de dolari.

„În 2021, Forbes a estimat că punguţa cu cadouri de la Oscaruri valorează în jur de 205.000 de dolari. Cum ar fi ca voi, toţi actorii care aţi pledat cauza ucraienilor, să cereţi ca aceste cadouri să fie anulate şi ca banii respective să fie donaţi celor afectaţi de război?‟, a sugerat Father Alfie online.

Pe lângă toate cadourile menţionate mai sus, care au fost dăruite fiecăreui nominalizat la premiile Oscar, mai putem menţiona un petic de pământ în Scoţia, oferit de Highland Titles şi estimat la 197 de dolari pe 10mp, o sticlută exclusivistă de ulei de măsline în care au fost inserate foiţe de aur comestibile, liposucţie şi cazare într-un castel.

Chiar aşa, vedetele care sunt deja milionare aveau cu adevărat nevoie de asemenea cadouri? Şi aceste atenţii erau cu adevărat necesare în contextul actual, când încă n-am scăpat de pandemie şi este în plină desfăşurare un război sângeros, care a creat mii de victime şi milioane de refugiaţi?! Nu-i de mirare că starurile au fost acuzate de ipocrizie! N-au făcut decât să deplângă starea îngrijorătoare în care au ajuns bieţii ucrainieni, în faţa camerelor de filmat, în timp ce, în culise, n-au avut nicio problemă să primească şi să ducă acasă punguţa cu cadouri în valoare tatală de 140.000 de dolari!

Foto - Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg