Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista căsnicia lui Will Smith?

Unele perechi celebre de la Hollywood par a fi cuplurile perfecte, predestinate. De pildă, Jay-Z și Beyoncé, Will Smith și Jada Pinkett, iar lista poate continua… Dar ce spune astrologia despre viitorul lor? Sunt sau nu aceste cupluri menite să rămână împreună pentru toată viața? 

image

Compatibilitatea dintre două persoane ține de mai multe criterii, inclusiv de zodiile partenerilor. În funcție de semnul zodiacal, astrologii pot spune dacă partenerii au personalități compatibile și dacă vor rezista mult timp împreună. În fond, experții au avut dreptate de multe ori cu privire la relațiile de pe micile și marile ecrane...

Jay-Z și Beyoncé

De mai bine de 20 de ani, Jay-Z și Beyoncé formează unul dintre cele mai solide cupluri. Beyoncé este zodia Fecioară, iar Jay-Z este Săgetător. Fecioara iubește liniștea, în timp ce Săgetătorul are nevoie în permanență de oportunități sau de aventuri interesante care să îl țină în priză. În ciuda acestui contrast, cei doi au reușit să găsească multe lucruri în comun. 

Citește și: Fiica lui Beyonce are garderobă de milioane și stilist personal de când nici nu știa să scrie sau să citească

John Legend și Chrissy Teigen 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, la filmările videoclipului „Stereo”, piesa lui John Legend. Cinci ani mai târziu, s-au căsătorit, iar, în prezent, au împreună doi copii - pe Luna Simone și pe Miles Theodore.

Chrissy Teigen este Săgetător, o zodie cunoscută pentru stilul de a comunica în mod direct, în timp de John Legend este un Capricorn, cunoscut pentru abordările practice. În mod normal, aceste semne zodiacale nu se înțeleg în ceea ce privește modul de a-și petrece timpul liber. Săgetătorul iubește să se distreze toată noaptea, alături de prieteni, în timp ce zodia Capricorn preferă să stea acasă și să se bucure de seri liniștite. În ciuda acestor aspecte, relația lor funcționează de 16 ani. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker 

Travis Barker este zodia Scorpion, iar Kourtney Kardashian este Berbec. Scorpionul preferă să ducă o viață discretă, în timp ce Berbecul iubește să fie în lumina reflectorelor, lucru care ar putea duce, în timp, la neînțelegeri.

De asemenea, Scorpionul s-ar putea să se simtă inhibat de voința Berbecului de a controla lucrurile. Rămâne de văzut dacă Kourtney și Travis vor rezista împreună… 

Vezi și: Decizie de ultima oră luată de Will Smith după ce a fost înșelat. Nimeni nu se aștepta la asta! 

Will Smith și Jada Pinkett Smith 

De profesie actori, Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți de 25 de ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cu toate acestea, conform astrologiei, cei doi pot avea probleme majore când vine vorba de comunicare. Fecioara (Jada) este perfecționistă și preferă să ducă o viață discretă, în timp ce Balanța (Will Smith) iubește să fie deschis cu cei din jur.

Vor rezista împreună? Rămâne de văzut...

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg