Viaţa actriţei din „Emanuelle“, marcată de eşecuri în dragoste şi dependenţă de alcool şi droguri, transformată în serial

1 profimedia 0487896155 jpg jpeg

Viaţa actriţei Sylvia Kristel, cunoscută din filmul erotic „Emmanuelle" va fi subiectul unui serial de şase episoade. Actiţa olandeză, care a murit în 20212, la 60 de ani, a cunoscut celebritatea la 22 de ani, dar a avut o viaţă plină de eşecuri şi dezamăgiri.

Această serie în şase episoade se va axa pe autobiografia actriţei olandeze care a devenit celebră în toată lumea datorită filmului „Emmanuelle".

"Sunt mândru să vă anunţ noi proiecte ale LincolnProdTV: #Sylvia adaptat după viaţa actriţei Sylvia Kristel şi scris de Bénédicte Charles şi Olivier Pouponneau", a precizat producătorul serialului, potrivit news.ro.

Celebrul film erotic „Emmanuelle“, care a făcut istorie în anii ʼ70 în Europa şi imediat după Revoluţie în România este disponibil din 1 iulie, pe Netflix.

În perioada anilor ’70, filmele din seria „Emmanuelle“ au marcat eliberarea sexuală, odată cu scenele atipice în care protagonista flirtează cu alte femei, simulează sexul oral şi mimează orgasmul. Sylvia Kristel a jucat apoi în „Emmanuelle 2“ (1975), „Goodbye Emmanuelle“ (1977) şi „Emmanuelle 4“ (1984), dar aceste filme au avut un succes comercial mai mic în comparaţie cu primul.

În 2007, actriţa şi-a publicat biografia intitulată „Undressing Emmanuelle“, în care a vorbit despre dependenţa de alcool şi droguri şi despre relaţiile sale cu bărbaţii. Sylvia Kristel a fost educată la mănăstire, iar faptul că şi-a surprins tatăl în pat, cu o femeie care nu era mama sa, a marcat-o profund.

Citeşte şi

FOTO Drama actriţei din „Emanuelle“: „Iau cocaină la petreceri, vin acasă, mă îmbrac în pijamaua Chanel, beau până cad“Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg