Viaţa de înger nu e uşoară! De ce a renunţat fotomodelul Victoria's Secret, Bridget Malcolm, la aripile sale

1 bridget malcolm jpg jpeg

Pentru modelele Victoria's Secret, aripile de înger simbolizau culmile succesului. Odată ce puteai purta pe podium simbolul brand-ului, deja făceai parte din topul celor mai cotate fotomodele. Dacă Victoria's Secret reprezintă un pas important din cariera de fotomodel, de ce a renunţat Bridget Malcolm la aripile sale atât de repede?

Să faci parte din brand-ul Victoria's Secret nu era uşor! Multe doritoare trebuiau să arate perfect, fără kilograme în plus şi fără alte imperfecţiuni. Luna trecută, brand-ul a comunicat că a decis să renunţe la îngerii emblematici şi să lanseze „The VS Collective‟, un grup format din femei puternice, din mai multe industrii, din care fac parte reprezentate precum: un model plus-size, un model LGBT, antreprenoare, dar şi activiste: „Îngerii nu mai sunt relevanţi din punct de vedere cultural‟, a anunţat brand-ul.

De la anunţul care a făcut înconjurul lumii, Bridget Malcolm (fost model Victoria's Secret) a simţit nevoia să le împărtăşească tuturor lucrurile prin care a trecut ca să ajungă în vârful brand-ului şi cât de greu i-a fost. Malcolm spune că unele cerinţe Victoria's Secret au fost atât de dificile încât a renunţat de multe ori la colaborarea cu brand-ul, înainte să devină un înger…

De ce a renunţat Bridget Malcolm la Victoria's Secret?

stanga
dreapta
2 aripi jpg jpeg
2 macheta jpg jpeg

Bridget Malcolm a participat la două spectacole Victoria's Secret - prima oară în anul 2015 şi a doua oară în 2016, însă a renunţat să mai colaboreze cu compania, chiar înainte de a primi aripile de înger, lucru care ar fi reprezentat un pas important din cariera sa. Potrivit modelului australian, ea a lucrat cu brandul pe fondul presiunilor de a deveni unul dintre râvniţii îngeri, dar a renunţat repede pentru că exista o presiune nesfârşită de a slăbi: „A fost creată această cultură în care se credea că dacă vei deveni puţin mai slab, dacă continui să faci ceea ce vor ei să faci, vei fi şi tu un înger, o să fii faimos şi totul va fi uimitor. Eram un copil, eram tânără, aşa că am crezut‟, a explicat Malcolm, într-un filmuleţ postat pe Tik Tok, potrivit Bestlife. „Odată l-am auzit pe unul dintre cei mai buni fotografi de la Victoria's Secret spunând că dacă voi slăbi, voi deveni un înger‟, a completat aceasta.

2 aripi jpg jpeg

(Unul dintre îngerii Victoria's Secret)

Totodată, Malcolm a mărturisit că a fost respinsă dintr-un show Victoria's Secret pentru că purta o mărime diferită la sutien, faţă de cea care era cerută. I s-a spus că trupul ei nu arată suficient de bine. La acea vreme ea purta un sutien de mărimea 30 B, iar cei de la Victoria's Secret i-au cerut să poarte un 30 A. Astăzi, Malcolm poartă 34B, o dimensiune despre care Malcolm spune că este mult mai sănătoasă pentru ea.

Sacrificii pentru o siluetă perfectă

Malcolm avea doar 14 ani când i s-a propus să facă parte dintr-o agenţie de fotomodele, la începutul anilor 2000. Prima ei slujbă a fost la Harper's Bazaar Australia şi după aceea cariera ei a început „să prindă aripi‟. De-a lungul carierei, Malcolm s-a confruntat cu mari presiuni de a slăbi. Potrivit ei, agenţii îi spuneau mereu că trebuie să fie şi mai slabă, cu mult înainte de a împlini 18 ani, lucru care i-a cauzat multe atacuri de panică şi stări de anxietate: „Am avut, de asemenea, ideea de a mă sinucide, ceea ce a fost îngrozitor‟, a spus aceasta. 

Malcolm spune că i-a luat ceva timp să vorbească despre aceste lucruri, pentru că au reprezentat lucruri dureroase, pentru ea, însă acum s-a recuperat, după ce a suferit ani la rând din cauza tulburărilor alimentare: „Mă consider un um puternic şi cred că industria modei trebuie să se schimbe!”.

În prezent, Malcolm lucreză cu mai multe brand-uri, despre care spune că: „Mă tratează cu respect pe platourile de filmare, nu aşa cum s-a întâmplat în cazul celor de la Victoria's Secret. Sunt unul dintre modelele norocoase. Am reuşit să fac o carieră lungă în industria modei, dar meseria mea nu trebuie să includă abuzuri şi de aceea vorbesc acum‟, a specificat Malcolm.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg