Viaţa de înger nu e uşoară! De ce a renunţat fotomodelul Victoria's Secret, Bridget Malcolm, la aripile sale

1 bridget malcolm jpg jpeg

Pentru modelele Victoria's Secret, aripile de înger simbolizau culmile succesului. Odată ce puteai purta pe podium simbolul brand-ului, deja făceai parte din topul celor mai cotate fotomodele. Dacă Victoria's Secret reprezintă un pas important din cariera de fotomodel, de ce a renunţat Bridget Malcolm la aripile sale atât de repede?

Să faci parte din brand-ul Victoria's Secret nu era uşor! Multe doritoare trebuiau să arate perfect, fără kilograme în plus şi fără alte imperfecţiuni. Luna trecută, brand-ul a comunicat că a decis să renunţe la îngerii emblematici şi să lanseze „The VS Collective‟, un grup format din femei puternice, din mai multe industrii, din care fac parte reprezentate precum: un model plus-size, un model LGBT, antreprenoare, dar şi activiste: „Îngerii nu mai sunt relevanţi din punct de vedere cultural‟, a anunţat brand-ul.

De la anunţul care a făcut înconjurul lumii, Bridget Malcolm (fost model Victoria's Secret) a simţit nevoia să le împărtăşească tuturor lucrurile prin care a trecut ca să ajungă în vârful brand-ului şi cât de greu i-a fost. Malcolm spune că unele cerinţe Victoria's Secret au fost atât de dificile încât a renunţat de multe ori la colaborarea cu brand-ul, înainte să devină un înger…

De ce a renunţat Bridget Malcolm la Victoria's Secret?

Bridget Malcolm a participat la două spectacole Victoria's Secret - prima oară în anul 2015 şi a doua oară în 2016, însă a renunţat să mai colaboreze cu compania, chiar înainte de a primi aripile de înger, lucru care ar fi reprezentat un pas important din cariera sa. Potrivit modelului australian, ea a lucrat cu brandul pe fondul presiunilor de a deveni unul dintre râvniţii îngeri, dar a renunţat repede pentru că exista o presiune nesfârşită de a slăbi: „A fost creată această cultură în care se credea că dacă vei deveni puţin mai slab, dacă continui să faci ceea ce vor ei să faci, vei fi şi tu un înger, o să fii faimos şi totul va fi uimitor. Eram un copil, eram tânără, aşa că am crezut‟, a explicat Malcolm, într-un filmuleţ postat pe Tik Tok, potrivit Bestlife. „Odată l-am auzit pe unul dintre cei mai buni fotografi de la Victoria's Secret spunând că dacă voi slăbi, voi deveni un înger‟, a completat aceasta.

2 aripi jpg jpeg

(Unul dintre îngerii Victoria's Secret)

Totodată, Malcolm a mărturisit că a fost respinsă dintr-un show Victoria's Secret pentru că purta o mărime diferită la sutien, faţă de cea care era cerută. I s-a spus că trupul ei nu arată suficient de bine. La acea vreme ea purta un sutien de mărimea 30 B, iar cei de la Victoria's Secret i-au cerut să poarte un 30 A. Astăzi, Malcolm poartă 34B, o dimensiune despre care Malcolm spune că este mult mai sănătoasă pentru ea.

Sacrificii pentru o siluetă perfectă

Malcolm avea doar 14 ani când i s-a propus să facă parte dintr-o agenţie de fotomodele, la începutul anilor 2000. Prima ei slujbă a fost la Harper's Bazaar Australia şi după aceea cariera ei a început „să prindă aripi‟. De-a lungul carierei, Malcolm s-a confruntat cu mari presiuni de a slăbi. Potrivit ei, agenţii îi spuneau mereu că trebuie să fie şi mai slabă, cu mult înainte de a împlini 18 ani, lucru care i-a cauzat multe atacuri de panică şi stări de anxietate: „Am avut, de asemenea, ideea de a mă sinucide, ceea ce a fost îngrozitor‟, a spus aceasta. 

Malcolm spune că i-a luat ceva timp să vorbească despre aceste lucruri, pentru că au reprezentat lucruri dureroase, pentru ea, însă acum s-a recuperat, după ce a suferit ani la rând din cauza tulburărilor alimentare: „Mă consider un um puternic şi cred că industria modei trebuie să se schimbe!”.

În prezent, Malcolm lucreză cu mai multe brand-uri, despre care spune că: „Mă tratează cu respect pe platourile de filmare, nu aşa cum s-a întâmplat în cazul celor de la Victoria's Secret. Sunt unul dintre modelele norocoase. Am reuşit să fac o carieră lungă în industria modei, dar meseria mea nu trebuie să includă abuzuri şi de aceea vorbesc acum‟, a specificat Malcolm.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg