Viața intimă a lui Einstein. I se plângea fiicei de succesul avut la femei

Madonna n-a fost prima personalitate care a scos o carte despre sex sau s-a pozat vreodată dezbrăcată, într-un gest de maximă dezinhibare. Iar documentarea sexualității umane n-a început cu imaginile sexy pe care și le trimit iubiții online în ziua de azi.

Oamenii sunt preocupați de subiect încă de când există pe acest pământ, creând artă cu conținut sexual explicit de mii de ani. De fapt, arheologii sunt de părere că cea mai veche descriere vizuală a procreării datează încă de acum 3.000 de ani și a fost descoperită în regiunea Xinjiang din China.

Mitologia greco-romană abundă și ea în tot felul de descrieri explicite ale actului împerecherii sau al exprimării plăcerii fizice, iar una dintre primele scrieri despre sex din istorie a fost romanul biografic japonez The Tale of the Genji Povestea lui Genji - , care a fost scris în secolul al XI-lea.

Savant cu preocupări poligame

Totuși anumite personalități ale istoriei ne-au rezervat câteva surprize în ceea ce privește viața lor amoroasă și ușurința cu care povesteau despre ea. Unul dintre aceștia este nimeni altul decât Albert Einstein. Sinonim cu inteligența sclipitoare, marele fizician a făcut mai multe la viața lui decât să lucreze la teoria relativității și să scoată limba în imaginea devenită deja emblematică. Era cunoscut, la viața lui, și pentru apetitul său sexual nesățios.

În tinerețea lui Einstein, amicii lui îl descriau nu ca pe un intelectual retras și preocupat doar de știință, ci ca pe un tip bine făcut care avea „acel gen de frumusețe masculină, mai ales la începutul secolului, care făcea, pur și simplu, ravagii”. Prietenii lui știau prea bine ce-i putea pielea, ca să spunem așa, adică ce apetit sexual avea în tinerețe și nu numai, pentru că și l-a menținut pe întreaga durată a celor două mariaje ale sale.

Cu toate că prima sa soție nu s-a arătat niciodată deosebit de preocupată de acest aspect intim al unei căsnicii, cea de-a doua lui parteneră de viață, Elsa, i-a suportat toate pretențiile din dormitor și i-a trecut cu vedere fiecare indiscreție amoroasă. Nu este clar dacă cei doi soți au avut o relație poligamă – lucru deloc exclus la acea vreme – însă e limpede că nimic nu le stătea în calea fericirii sexuale a celor doi soți.

Infidel și indiscret

Drept dovadă a infidelității repetate a lui Albert există corespondența personală a acestuia, făcută publică de Universitatea Evreiască din Ierusalim, în 2006. În scrisorile sale, Einstein vorbea cât se putea de deschis despre relațiile pe care le avea cu alte femei chiar și în fața Elsei sau a copiilor lor. Într-o scrisoare din 1931, adresată fiicei sale, fizicianul care avea 52 de ani pe-atunci  și-a expus dezinhibat problemele pe care le avea cu una dintre femeile care-i dădeau târcoale.

„E adevărat că M. mă urmărește și faptul că e pe urmele mele tot timpul a scăpat complet de sub control… O să îi spun să dispară imediat din peisaj. Dintre toate domnițele de care m-am atașat, doar doamna L. este complet inofensivă și absolut decentă. Nu-mi pasă ce spun oamenii despre mine, dar e bine pentru mama și Doamna M. ca nu orice Tom, Dick și Harry să bârfească pe marginea acestui subiect”, i-a scris Einstein fiicei sale despre succesul pe care-l avea în rândul reprezentantelor sexului frumos.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg