Victoria Beckham, alături de noră în „cea mai grea perioadă din viața ei‟

S-a spus că relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz nu ar fi una bună, însă creatoarea de modă demonstrează contrariul, arătându-și susținerea față de noră într-una dintre cele mai grele perioade din viața ei.  

image

Când Nicola-Peltz (29 de ani) s-a căsătorit cu fiul Victoriei Beckham, Brooklyn, urmăritorii vedetelor s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra ei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deși Nicola și-ar fi dorit. Pe atunci, în presa internațională au apărut informații conform cărora cele două s-ar fi certat înainte de nuntă, iar în ziua evenimentului Victoria ar fi făcut-o pe Nicola să plângă, deoarece și-a dorit să fie în centrul atenției, eclipsând mireasa. 

Citește și acest articol: De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor? 

Vezi și acest articol: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

De la eveniment au trecut doi ani, iar relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz pare că s-a îmbunătățit. Pe contul ei de Instagram, creatoarea de modă a postat, recent, o serie de fotografii alături de Nicola, iar cele două pare că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, Victoria Beckham și-a arătat susținerea față de noră „cea mai grea lună din viața ei‟, așa cum Nicola a descris ultima perioadă. 

Nora Victoriei Beckham, cu inima frântă 

Nicola-Peltz a dezvăluit pe rețelele de socializare că are „inima frântă‟ după ce animalul său de companie, câinele Nala, s-a stins din viață. Nora Victoriei Beckham a dezvăluit că prietenul său necuvântător a murit din cauza unor probleme de respirație:

„Am dus-o de urgență la veterinar. Câteva ore mai târziu, a murit prea devreme. A fost regina mea frumoasă și a stat alături de mine 9 ani. O zi fără Nala se simte ca o eternitate. Mi-aș dori să o am înapoi în brațe. A fost cea mai grea lună din viața mea‟, a dezvăluit milionara. 

Decesul Nalei vine după ce bunica Nicolei-Peltz, care i-a fost și domnișoară de onoare la nuntă, a murit: „Simt că nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru că, pur și simplu, nu cred că ai plecat. Inima imi este zdrobită și îmi este atât de dor de tine‟, a scris Nicola în mediul online.

În aceste momente grele, Nicola-Peltz are susținerea familiei Beckham, în special pe cea a soacrei sale, Victoria. Creatoarea de modă i-a transmis pe Instagam: „Ne gândim la tine în acest moment dificil. Te iubim!‟.

Sursă foto: Instagram - @nicolapeltz 



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg