Victoria Beckham este o mamă strictă. Ce îi interzice lui Harper, fiica ei

1 83805 original jpg jpeg

Este una din cele mai cunoscute vedete din industria muzicală datorită notorietăţii pe care trupa Spice Girls a avut-o. Victoria Beckham a devenit un fashion icon şi are propriile colecţii de haine şi accesorii vestimentare. Dar nimeni nu va putea uita sau şterge pozele cu ţinutele sumare pe care le-a purtat în trecut.

Ţinute sumare pe care fiica ei, Harper Beckham de 7 ani, le-a văzut în mediul online. Victoria Beckham este o mamă strictă şi deja i-a pus restricţii vestimentare. Designerul nu o lasă pe micuţă să se îmbrace cu hainele scurte şi mulate care ei, Posh Spice, i-au adus notorietate.

Conform Page Six, Victoria Beckham i-a interzis lui Harper sa poarte fuste scurte. ”Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem fostul editor al revistei Glamour. ”Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine”, a continuat designerul.

image

Victoria Beckham este o mamă strictă cu Harper

Cu toate că erau şi atunci haine de firmă, Victoria nu vrea ca fiica ei să le poarte. Vedeta le păstrează ca amintire, dar şi datorită faptului că sunt o parte istorică din trupa Spice Girls. Cu toate astea, Harper Beckham nu va avea ocazia să le poarte niciodată.

image

”Categoric nu. Mereu spune ”Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte”, iar eu îi răspund ”Da, Harper. Purtam. Iar tu nu o vei face”. Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg