Victoria Beckham este o mamă strictă. Ce îi interzice lui Harper, fiica ei

1 83805 original jpg jpeg

Este una din cele mai cunoscute vedete din industria muzicală datorită notorietăţii pe care trupa Spice Girls a avut-o. Victoria Beckham a devenit un fashion icon şi are propriile colecţii de haine şi accesorii vestimentare. Dar nimeni nu va putea uita sau şterge pozele cu ţinutele sumare pe care le-a purtat în trecut.

Ţinute sumare pe care fiica ei, Harper Beckham de 7 ani, le-a văzut în mediul online. Victoria Beckham este o mamă strictă şi deja i-a pus restricţii vestimentare. Designerul nu o lasă pe micuţă să se îmbrace cu hainele scurte şi mulate care ei, Posh Spice, i-au adus notorietate.

Conform Page Six, Victoria Beckham i-a interzis lui Harper sa poarte fuste scurte. ”Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem fostul editor al revistei Glamour. ”Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine”, a continuat designerul.

image

Victoria Beckham este o mamă strictă cu Harper

Cu toate că erau şi atunci haine de firmă, Victoria nu vrea ca fiica ei să le poarte. Vedeta le păstrează ca amintire, dar şi datorită faptului că sunt o parte istorică din trupa Spice Girls. Cu toate astea, Harper Beckham nu va avea ocazia să le poarte niciodată.

image

”Categoric nu. Mereu spune ”Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte”, iar eu îi răspund ”Da, Harper. Purtam. Iar tu nu o vei face”. Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg