Victoria Beckham, umilită de colegii de şcoală: ,,Nu am avut prea mulţi prieteni”

1 victoria jpg jpeg

Victoria Beckham, în vârstă de 46 de ani, o învaţă pe fiica sa Harper, în vârstă de nouă ani, ce înseamnă empatia. Povestind despre propria experienţă de viaţă, designerul şi fosta membră a trupei Spice Girls îşi aminteşte că nu a avut o relaţia prea bună cu colegii de şcoală.

Victoria Beckham scrie într-un eseu, în exclusivitate pentru Vogue Australia, despre sentimentul de bunătate, atât de necesar, mai ales acum, în perioada de pandemie. De asemenea, Victoria a relatat câteva amintiri triste din copilărie.

,,Când eram la şcoală, eram o adolescentă stângace. Nu am avut prea mulţ prieteni şi, dacă privesc în urmă, recunosc că m-am confruntat cu bullying-ul şcolar. Nu aş dori niciodată ca cineva să simtă ceea ce am simţit eu atunci.”

Victoria spune că ea şi soţul ei David îi învaţă mereu pe copii cum să-şi ajute semenii, să fie empatici şi binevoitori.

,,Atunci când Harper a început şcoala, i-am spus: Dacă eşti vreodată la locul de joacă şi există o fetiţă care stă singură, roag-o să se joace cu tine, mergi şi vorbeşte cu ea, pentru că mami (adică Victoria în copilărie) este fetiţa aceea. Să ştiţi că nimeni nu se simte singur când Harper este în preajmă”, a scris Victoria.

Victoria le transmite oamenilor că acum, în situaţia creată de pandemia de coronavirus, este momentul să arate că le pasă.

,,După părerea mea, această pandemie a făcut ca bunătatea să fie şi mai importantă - nimeni nu o poate ignora. Momentan, există atât de multă incertitudine şi suntem cu toţii speriaţi şi nervoşi. Niciunul dintre noi nu a experimentat această situaţie înainte, aşa că este responsabilitatea noastră să explicăm acestă situaţie copiilor noştri şi să ne concentrăm pe a fi mai răbdători, înţelegători şi să ne susţinem unii pe alţii."

Victoria a mai povestit cum familia ei a ajutat alte persone din comunitate, aflate în izolare, livrându-le pachete cu alimente şi produse de igienă, însoţite de un bilet scris de mână din partea lor.

Sursa foto: Instagram/@victoriabeckham



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg