VIDEO: 5 trucuri de machiaj pe care să încetezi să le mai faci

1 73907 original jpg jpeg

În fiecare an apar tendinţe noi de machiaj care sunt apoi preluate de toată lumea. Dacă vrei să arăţi bine, evită-le pe cele care nu sunt deloc flatante.

Smokey eyes prea intens

Excesele în general nu sunt bune! Să porţi un machiajprea încărcat şi intens în zona ochilor nu numai că nu te va arăta mai sexi,dar va părea că nu ai un look îngrijit. Pe lângă asta,îţi va mai adăuga şi câţiva ani în plus. Un machij de genul acesta îţi poate dezavantaja trăsăturile feţei,dându-ţi o înfăţişare nenaturală şi agresivă.

Sprâncene prea groase sau prea subţiri

O pereche frumoasă de sprâncene îţi va încadra frumos faţa şi îţi va lumina privirea,dar când vine vorba de unele prea subţiri sau prea stufoase,pot avea efectul opus. O formă aleasă nepotrivit îţi va ruina întreaga înfăţişare,chiar dacă ai trăsături frumoase. Mulţi oameni consideră că un look natural arată mai atractiv. Poţi în continuare să optezi pentru o formă mai subţire sau mai groasă,secretul e doar să nu exagerezi.

Contur exagerat al buzelor

Buzele pline,voluptoase au fost mereu pe lista dorinţelor femeilor şi în ultima vreme sunt mai apreciate ca oricând. Această tendinţă de a depăşi conturul în mod exagerat,în cele mai multe cazuri ajunge să nu arate deloc bine. Ai putea în schimb să îţi accentuezi arcul lui cupidon,dar fără să depăşeşti prea mult linia naturală a buzelor tale. Oricum oamenii vor sesiza imediat că totul este făcut din machiaj,aşa că mai bine îmbrăţisezi cu încredere naturaleţea.

Gene false exagerat de mari

Genele false sunt o metodă grozavă de a îţi îmbunătăţi înfăţisareaşi de a completa întregul machiaj,dar dacă le alegi prea lungi şi prea dese,nu vei arăta deloc bine. Din păcate,multe femei exagerează cu acest aspect şi la final ajung să arate ca şi cum ar avea ochi de păianjen. Cel mai bine,optează pentru gene care să rămână cât de cât în zona naturalului.

Bronzul fals

O piele ca proaspăt sărutată de soare e ceea ce îşi doresc aproape toate femeile. Dar dacă nu ai posibilitatea să mergi la plajă şi să stai câteva ore la soare,poţi trişa cu cremele şi spray-urile pentru bronzat,însă ai grijă. Prea mult bronz fals poate să nu arăte bine şi pielea să capete o culoare ciudată,cu tentă portocalie sau neuniformă.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg