VIDEO Ce declaraţie de dragoste „traumatizantă‟ i-a făcut Prinţul Charles Dianei

1 diana si charles jpg jpeg

Uită pentru câteva clipe tot ce ştii despre povestea de dragoste dintre Prinţul Charles şi Diana, Prinţesa de Wales, şi sfârşitul cuplului regal. Să ne amintim, în schimb, episodul glorios al nunţii celor doi, care a ţinut cu sufletul la gură zeci de milioane de oameni din toate colţurile lumii. Marele eveniment era despre iubire, una traumatizantă pentru Diana, care a punctat spre finalul vieţii primele cuvinte despre dragoste, pe care i le-a adresat Prinţul Charles.

Cel dintâi fiu născut al reginei Elisabeta a II-a ar fi putut să se căsătorească cu oricine, probabil, dar a ales-o pe Diana, o tânără profesoară, frumoasă şi blândă, mai tânără cu peste un deceniu decât el. Se cunoscuseră cu ceva ani în urmă, dar povestea lor de dragoste a înflorit după trecerea în nefiinţă a unchiului său, Lord Mountbatten, în vara anului 1979. Diana l-a ajutat pe Charles să treacă peste suferinţă şi, astfel, a primit o şansă importantă de a fi văzută într-o lumină foarte bună.

Cu toate acestea, lumina favorabilă nu era totuna cu iubirea. Cel puţin asta reiese din primul interviu acordat de Charles şi Diana, după ce şi-au anunţat logodna, în anul 1981. În interviu, Charles a făcut o dezvăluire, care pe Diana a lăsat-o cu gust amar. Răspunsul straniu oferit de Charles reprezenta radiografia poveştii lor de iubire, iar diagnosticul nu era unul încurajator.

Răspunsul care anunţa un viitor dramatic

Când intervievatorul i-a întrebat dacă sunt îndrăgostiţi, Charles s-a întors spre Diana, de parcă ar fi vrut să afle întâi ce spune ea. „Bineînţeles‟, a răspuns ea pe un ton ironic, apoi a schimbat direcţia privirii. Charles a adăugat „Ei bine, orice înseamnă a  fi îndrăgostiţi‟, cu un surâs oarecum nepotrivit cu răspunsul său. Acestea au fost cuvintele lui, iar mulţi de la acea vreme au spus, poate, că prinţul a fost „cât se poate de adorabil şi de umil‟. Însă interpretarea nu a fost sub nicio formă corectă. Cel mai probabil, Charles a spus în glumă adevărul, adică şi-a dezvăluit adevăratele sentimente faţă de Diana, sau, mai bine zis, a dezvăluit lipsa lor.

Îndrăgostită şi traumatizată

Mai târziu, Diana a declarat că acele câteva cuvinte rostite de Charles la primul interviu i-au provocat o traumă, deşi ea nu ştia exact care este problema. Tot ce a înţeles Diana la acel moment a fost că răspunsul viitorului ei soţ a fost ciudat. Chiar şi atunci când Diana a descoperit, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, o brăţară pe care Charles o făcuse pentru Camilla Parker Bowles, femeia pe care o iubise întotdeauna şi cu care până la urmă s-a căsătorit, a avut probleme în înţelegerea stării de fapt a lucrurilor între ei.

@facebook/ Diana, Princess of Wales 1961-1997Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg