VIDEO Cea mai periculoasă cascadorie din cariera lui Keanu Reeves: „Am vrut să facem scena perfectă‟

1 keanu reeves jpg jpeg

La 57 de ani, Keanu Reeves continuă să îşi surprindă fanii cu filmele de acţiune în care joacă. Este cazul şi peliculei „Matrix Resurrections‟, continuarea francizei „Matrix‟, cu ajutorul căreia Reeves a devenit cunoscut în întreaga lume. La fel ca în primele 3 serii ale „Matrix‟ şi de această dată, cascadoriile sunt nelipsite. Ce spune actorul despre aceste scene de acţiune, dar şi care a fost cea mai periculoasă cascadorie pe care a filmat-o?

Cascadoriile întotdeauna l-au fascinat pe Reeves. Dacă din cauza complexităţii scenelor, el nu a reuşit de fiecare dată să se implice în totalitate în filmarea lor, el a apreciat specialiştii care au reuşit să îl înlocuiască în scenele cheie. De pildă, actorul le-a făcut cadou ceasuri Rolex personalizate, în valoare de 40.000 de dolari, tuturor cascadorilor care au pus în practică scenele periculoase ale personajului său, John Wick, din filmul cu acelaşi nume.

Citeşte şi: Keanu Reeves surprinde din nou! A oferit în dar ceasuri de lux întregii echipe de cascadori din „John Wick: Chapter 4‟

Invitat în emisiunea „The Late Show with Stephen Colbert‟, Keanu Reeves a discutat despre cascadoriile din pelicula Matrix. „Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut sau pe care a trebuit să îl faci?‟, l-a întrebat Colbert.

În cadrul emisiunii, Reeves nu a stat pe gânduri şi a răspuns instant: „Să sar de pe o clădire. 46 de poveşti‟. Scena la care se referă a fost filmată în 2020. Keanu şi actriţa Carrie-Anne Moss au sărit de pe o clădire, iar zeci de privitori i-au filmat. Desigur, actorii au purtat hamuri şi mai multe cabluri de siguranţă.

Keavu Reeves: „Nu te poţi gândi la frică‟

Totodată, Reeves a punctat faptul că ar fi fost destul de simplu să filmeze într-un studio aceste scene, dar şi-a dorit ca „Matrix‟ să transmită mai mult decât o lumină falsă: „În Matrix ai nevoie de lumină naturală şi vrei să o faci să fie reală. Am vrut să facem scena perfectă. Aşa că am făcut această cascadorie de 19 sau de 20 de ori‟, a punctat el. Actorul a menţionat că nu ar face niciodată bungee jumping, pentru că îl sperie ideea, dar când vine vorba de actorie, nu mai este loc de frică: „Nu te poţi gândi la frică. Trebuie să faci faţă, să o absorbi şi apoi să fii acolo şi să filmezi. Eu asta am făcut‟, a spus el. 

Sursă foto: Shutterstock

Sursă video: Youtube Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg