VIDEO. Cum obţii mult-doriţii „ochi de pisică“?

1 71895 original jpg jpeg

Se numără printre cele mai populare tipuri de machiaj, pentru că pune în valoare ochii. Dacă şi tu te numeri printre doritoarelor unor ochi seducători, urmează aceşti paşi pentru a obţine mult-doriţii „ochi de pisică“.

Înainte de a te machia,demachiază tenul şi hidratează-l. După ce-ţi hidratezi bine faţa şi foloseşti cremă cu protecţie solară,aplică o bază pentru machiaj sau primer. Astfel,pregăteşti tenul pentru aplicarea fondului de ten. Alege un produs care nu conţine ulei şi întinde o picătură cât un bob de mazăre. Aşteaptă 5 minute şi abia apoi începe să te machiezi.

Pentru realizarea acestui machiaj,ai nevoie de un tuş de ochi lichid (eyeliner) sau de un creion negru. Dacă ai mâna sigură,optează pentru tuşul de ochi,dacă nu,rămâi la dermatograf. Ţine cont că este posibil ca machiajul să nu-ţi iasă din prima. Aşa că nu te descuraja!

Cum obţii mult-doriţii „ochi de pisică“? Începe aplicarea tuşului sau a dermatografului

Ochiul care urmează să fie machiat trebuie ţinut închis. În felul aceasta,vei vedea mai bine pleoapace urmează să fie desenată. Începe să trasezi o linie fină din mijlocul pleoapei,spre exterior. Apoi,întinde produsul şi pe porţiunea pleoapei din interior. Ai grijă doar ca această linie să fie mai subţire decât cea făcută din mijloc spre exterior. În caz contrar,ochii vor părea mai mici decât sunt în realitate.

Cum obţii mult-doriţii „ochi de pisică“? Trasează o codiţă generoasă şi alungită

Următorul pas este să desenezi,cu vârful pensulei,o linie dreaptă,pe diagonală,în afara ochiului. Ai grijă ca linia să fie lungă şi,după ce o uneşti cu cea formată iniţial,să formeze un unghi ascuţit. Umple golul cu tuş sau creion de ochi.

 Cum obţii mult-doriţii „ochi de pisică“? Ce faci dacă ai greşit?

Dacă la final observi că ai greşit sau ai aplicat prea mult produs,nu te impacienta şi nu te grăbi să-ţi ştergi produsul,pentru a o lua de la capăt. Şterge doar porţiunea greşită cu un beţişor cu vată înmuiat în demachiant,după care rectifică machiajul.

Credit foto:www.thebeautytips24.com



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg