VIDEO Ellen DeGeneres îşi vinde vila de 55 de milioane de dolari pentru a cumpăra alte două case

shutterstock 242588218 jpeg

Cunoscuta prezentatoare TV americană Ellen DeGeneres şi-a dat recent conacul de 55 de milioane de dolari pe două case noi.

Ellen DeGeneres şi partenerasa, Portia de Rossi, au vândut una dintre proprietăţile lor din Montecito, California, pentru 55 de milioane de dolari, doar pentru a cumpăra alte două case. Celebrul cuplu şi-a transferat proprietatea unui cumpărător anonim. Nu se cunoaşte dacă preţul a inclus şi mobila.

Este a doua cea mai scumpă vânzare de proprietăţi din Santa Barbara

O altă proprietate din comitatul Santa Barbara valorează 63 de milioane de dolari şi a fost cumpărată de un miliardar pe nume Riley Bechtel, deşi terenul este mult mai mare decât proprietatea vândută de DeGeneres şi de Rossi. Proprietatea lui Bechtel are 960.000 de metri pătraţi, în timp ce cea a cuplului are 16.000 de metri pătraţi.

DeGeneres şi de Rossie au deţinut proprietatea doar un an după ce au cumpărat-o de la prezentatorul radio Dennis Miller cu 49 de milioane de dolari la sfârşitul anului 2020. Complexul are 3 loturi. Proprietatea era iniţial de patru loturi, dar două dintre ele au fost comasate înainte de vânzare.

Când cuplul a cumpărat loturile, în 2012, erau deja construite 3 locuinţe. Toate însumează mai mult de 16.000 de metri pătraţi, inclusiv un conac de 9.000 de metri pătraţi, cu un stil arhitectural sud-african. Celelalte facilităţi ale complexului includ un garaj decomandat, o casă la piscină, o pensiune şi un hambar.

Citeşte şi:

Cum arată luxosul conac din Hollywood scos la vânzare de Justin Timberlake şi Jessica Biel. Costă „doar‟ 35 de milioane de dolari

DeGeneres şi de Rossi au deţinut multe case în California de Sud de-a lungul anilor

Ele sunt deschise cu privire la dragostea lor pentru a renova şi redecora case pentru a le vinde şi a obţine profit. „Primul lucru pe care l-am făcut când am câştigat bani a fost să cumpăr o casă. Şi apoi...”, a spus DeGeneres într-un interviu din anul 2011. „Alta, şi alta, şi alta şi încă una”, a adăugat de Rossi.

Au trecut deja la următorul lor proiect şi au cumpărat încă 2 case în zonă

DeGeneres şi de Rossi au plătit 14,3 milioane de dolari pentru a cumpăra o proprietate şi 12 milioane de dolari pentru casa de vizavi, pentru a le uni şi a dubla suprafaţa proprietăţii.

Mai mult, cuplul a dat recent 2,9 milioane de dolari pentru o căsuţă cu 2 dormitoare şi 3 băi în Montecito. Se pare că proprietatea are 1.400 de metri pătraţi de spaţiu de locuit, deşi nu este clar ce intenţionează să facă ele cu ea.

FOTO: Shutterstock