VIDEO Ivan Fedorov, primarul ucrainean răpit de ruşi cu cagulă pe cap. E dat dispărut de şase zile!

1 primar colaj jpg jpeg

Ivan Sergeevici Fedorov este un politician de 33 de ani din Ucraina care a devenit primarul oraşului Melitopol în 2020. Acum acesta se află într-o locaţie secretă după ce a fost răpit, în văzul lumii, de către militarii ruşi pentru că a refuzat să coopereze cu inamicul când Melitopol a fost invadat, în urmă cu numai câteva zile.

Imagini cutremurătoare au fost făcute publice de oficialii ucraineni tocmai pentru a vedea dimensiunea răului de care sunt în stare ruşii care au invadat Ucraina. Ivan Fedorov este luat de nişte soldaţi din biroul secret în care se afla şi dus într-un loc doar de ei ştiut, după ce acesta a refuzat să coopereze cu cei care au pus stăpânire pe oraş.

Totuşi ce s-a întâmplat cu acest primar de 33 de ani, care a avut curajul de-a se opune trupelor ruseşti, chiar cu preţul vieţii sale?

Primarul oraşului Melitopol a fost răpit în cursul zilei de vineri, 11 martie, iar autorităţile ucrainene au făcut publică această informaţie pentru a arăta lumii întregi de ce e în stare armata condusă de Vladimir Putin, pe care au acuzat-o de crime de război. Din momentul în care Fedorov a fost luat împotriva voinţei sale, nu s-a mai ştiut nimic despre el.   

Filmuleţul cu răpirea primarului ucrainean a fost făcut public de Kirilo Timoşenko, un angajat din administraţia prezidenţială a lui Volodomir Zelenski, şi-l arată pe Fedorov luat pe sus de nişte soldaţi înarmaţi. După cum ne-a informat parlamentul ucrainean, ruşii i-au pus o pungă pe plastic pe cap primarului ucrainean, pe post de cagulă, atunci când l-au răpit, aşadar nu se poate vedea clar cine este în acele imagini. Însă există dovezi la cel mai înalt nivel că Ivan Fedorov este cel răpit de soldaţii ruşi!

Totuşi filmuleţul a fost publicat de administraţia prezidenţială a Ucrainei, după care a fost preluat de întreaga presă politică internaţională, deci nu există riscul de-a fi trucat. După răpirea lui Ivan de cei 10 militari înarmaţi ai Moscovei, ruşii au instalat o nou primar în oraş, pe Galina Danilcenko, care să răspundă la comenzile venite direct de la Kremlin.

Ipotezele cu privire la starea actuală în care se află Fedorov sunt diverse. Surse politice susţin că primarul ar fi în viaţă şi în prezent, dar că a fost torturat din simplul motiv că nu vrea să “coopereze cu duşmanul”.

Dacă vrei să urmăreşti momentul în care primarul ucrainean Ivan Fedorov a fost răpit de militarii ruşi, dă click pe linkul de mai jos!

https://bit.ly/3I9l1Bn

Foto - Instagram

Video - YouTubeRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg