VIDEO. Machiaj de Halloween - 2 idei uşor de pus în practică

1 71737 original jpg jpeg

Vampiri, vrăjitoare, personaje înfricoşătoare, dovleci sculptaţi…binecunoscutul scenariu care se repetă an de an de Halloween se numără printre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei. Pentru că este o bună ocazie să te costumezi, te învăţăm şi cum să te transformi prin machiaj în eroile preferate din filme sau cărţi.

Machiaj egiptean Cleopatra pentru Halloween

Cu siguranţă nu este petrecere tematică sau una specială de Halloween în care frumoasa Cleopatrasă lipsească. Pentru a deveni,pentru o noapte,una dintre cele mai faimoase femei din istorie,urmează pas cu cu pas explicaţiile noastre.

Demachiază-te şi hidratează-ţi bine tenul. După 5-10 minute,întinde cu o pensulă specială sau prin tamponare cu un bureţel un fond de ten cu o nuanţă mai închisă decât culoarea ta naturală. Pentru conturarea poemţilor,foloseşte un produs cremos. Întinde-l şi pe tâmple,frunte,laturile nasului,estompându-l spre extremităţi. Pudrează faţa,evitând zona ochilor. Ai grijă ca stratul de pudră să fie subţire. Colorează-ţi obrajii cu un blush cărămiziu şi buzele cu un ruj cu subton oranj.

Cu un creion special conturează-ţi sprâncenele,iar cu eyelinerul trasează o linie fină pe pleoape,care se subţiază spre colţ. Fă aşa şi cu spârâncenele. Ţine cont ca cele două linii să fie paralele. Umple spaţiul dintre linia genelor şi sprâncene cu farduri colorate,uşor sidefate,începând cu colţurile interne spre exterior.

Machiaj de schelet pentru Halloween

Cu doar două nuanţe,alb şi negru,poţi realiza un machiajde schelet,cu care să-ţi sperii concurenţa. Pentru realizarea lui,înainte de machiajul propriu-zis,demachiază-te şi hidratează-ţi faţa. După 10 minute,poţi începe marea „transformare“.

Pune pe dosul palmei câteva picături de fond de ten lichid şi cremă albă de machiaj. Combină nuanţele şi aplică noua culoare pe faţă. După ce ai acoperit tenul,exceptând zona dintre linia genelor şi sprâncene,inclusiv buzele,gâtul,urechile şi decoletul,următoarea etapă este să colorezi spaţiul rămas liber cu negru,zona de sub ochi şi vârful nasului. Trasează linii verticale pe buza superioară şi de-a lungul maxilarului. Procedează la fel şi cu buza de jos. Tot ce-ţi mai rămâne de făcut este să trasezi linii mai groase pe gât şi decolteu. Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg