VIDEO. Machiaj de Halloween - 2 idei uşor de pus în practică

1 71737 original jpg jpeg

Vampiri, vrăjitoare, personaje înfricoşătoare, dovleci sculptaţi…binecunoscutul scenariu care se repetă an de an de Halloween se numără printre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei. Pentru că este o bună ocazie să te costumezi, te învăţăm şi cum să te transformi prin machiaj în eroile preferate din filme sau cărţi.

Machiaj egiptean Cleopatra pentru Halloween

Cu siguranţă nu este petrecere tematică sau una specială de Halloween în care frumoasa Cleopatrasă lipsească. Pentru a deveni,pentru o noapte,una dintre cele mai faimoase femei din istorie,urmează pas cu cu pas explicaţiile noastre.

Demachiază-te şi hidratează-ţi bine tenul. După 5-10 minute,întinde cu o pensulă specială sau prin tamponare cu un bureţel un fond de ten cu o nuanţă mai închisă decât culoarea ta naturală. Pentru conturarea poemţilor,foloseşte un produs cremos. Întinde-l şi pe tâmple,frunte,laturile nasului,estompându-l spre extremităţi. Pudrează faţa,evitând zona ochilor. Ai grijă ca stratul de pudră să fie subţire. Colorează-ţi obrajii cu un blush cărămiziu şi buzele cu un ruj cu subton oranj.

Cu un creion special conturează-ţi sprâncenele,iar cu eyelinerul trasează o linie fină pe pleoape,care se subţiază spre colţ. Fă aşa şi cu spârâncenele. Ţine cont ca cele două linii să fie paralele. Umple spaţiul dintre linia genelor şi sprâncene cu farduri colorate,uşor sidefate,începând cu colţurile interne spre exterior.

Machiaj de schelet pentru Halloween

Cu doar două nuanţe,alb şi negru,poţi realiza un machiajde schelet,cu care să-ţi sperii concurenţa. Pentru realizarea lui,înainte de machiajul propriu-zis,demachiază-te şi hidratează-ţi faţa. După 10 minute,poţi începe marea „transformare“.

Pune pe dosul palmei câteva picături de fond de ten lichid şi cremă albă de machiaj. Combină nuanţele şi aplică noua culoare pe faţă. După ce ai acoperit tenul,exceptând zona dintre linia genelor şi sprâncene,inclusiv buzele,gâtul,urechile şi decoletul,următoarea etapă este să colorezi spaţiul rămas liber cu negru,zona de sub ochi şi vârful nasului. Trasează linii verticale pe buza superioară şi de-a lungul maxilarului. Procedează la fel şi cu buza de jos. Tot ce-ţi mai rămâne de făcut este să trasezi linii mai groase pe gât şi decolteu. Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg