VIDEO Scandalos! Revista nud cu Kate Hudson, interzisă în magazine!

În timp ce unii actori nu renunță niciodată la haine doar de amorul artei, actrița e mândră de trupul ei, pe care nu ezită să-l arate lumii întregi. Scandalos sau curajos?

image

Pe marele ecran, Kate Hudson încearcă să ofere tot ce are, adică să-i convingă pe cei care-i urmăresc filmele de tot talentul ei. Însă nu ezită să-și arate și formele în fața camerelor de filmat: „Personal, eu n-am nicio problemă cu nuditatea! Chiar mi se pare grozavă!”, a dezvăluit actrița de la Hollywood în The Sun. „Dar nu vreau să mă aflu într-un turneu de promovare a unui film de-al meu și oamenii să nu poată vedea decât sânii mei!”, a adăugat Hudson imediat.

Ce înseamnă asta? Că nu suferă de pudibonderie, dar nici nu vrea să facă paradă de atuurile ei fizice fără motiv. Așadar, nuditate ocazională, dar de bun gust și cu anumite limite, da?

Nu numai că nu se ferește să-și arate anumite părți ale trupului ei desăvârșit, dar și vorbește despre sex. Cel puțin cel de pe marele ecran. Cum se filmează scenele de sex pentru filme? „Păi, cred că e totul automat, pentru că sunt atât de mulți oameni prezenți... Adică, se închide platoul de filmare, te lasă să vorbești despre ce-o să se întâmple, ca să știi exact ce și cum, iar băieții poartă centuri”, a mărturisit Kate.

Dacă n-are nicio problemă să filmeze secvențe explicite de sex, pentru filmele ei, ei bine, Hudson nu e timidă nici în fața camerei foto.

În 2019, actrița a făcut o trecere în revistă a copertelor InStyle în care a apărut ea de-a lungul anilor. În filmulețul de mai jos, Kate s-a oprit la o revistă anume, care a fost destul de controversată la vremea ei, în 2001, când apăruse pe piață.

Pe coperta acelei ediții a revistei InStyle, Kate Hudson e goală pușcă! Evident că întreaga ședință foto fusese făcută astfel încât să nu se zărească nimic indecent, însă tot a fost primită cu mare uimire de către distribuția media americană, care a refuzat să o distribuie în anumite magazine. Sau acele magazine au refuzat-o pe motiv că era prea revelatoare.

image

„A fost catalogată ca fiind nepotrivită!”, confirmă vedeta de la Hollywood. „Oricum am vândut o groază de exemplare! Până la urmă, nu arătam nimic publicului. Mi-am acoperit orice parte indecentă a corpului, ce Dumnezeului?!”, a ținut să adauge Hudson contrariată.

Kate susține că nu se opune pozelor nud deloc. De fapt, actrița preferă să stea fără haine de multe ori. Într-una din aparițiile ei în emisiunea „Conan”, în 2016, Hudson a recunoscut că „mie mi se pare hainele restrictive, tot ce-mi doresc eu e să fiu dezbrăcată atunci când ajung acasă!”.

De unde vine toată această libertate de care se bucură frumoasa vedetă? De la mama ei, care n-avea nicio treabă în timpul copilăriei lui Kate și se plimba prin casă... nerestricționată de haine! Iar Hudson a preluat din toată această atitudine hippioată!

Totuși acea copertă InStyle nu este singura în care actrița a apărut nud. În iunie 2016, ea a postat silueta trupului ei gol pe pagina ei de Instagram. Iar în iulie 2022, a repetat figura, publicând o imagine topless cu ea. Postarea actriței s-a bucurat de mare succes, vedete precum Paris Hilton apreciind curajul lui Kate de-a se arăta lumii așa cum a făcut-o pe ea mama ei lipsită complet de inhibiții.

Foto - Instagram

Video - YouTube InStyle



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg