Jennifer Lawrence: „Penisul e periculos!” Ce-i punea actrița pe bărbați să facă înainte de sex

Și vedetele sunt oameni, și ele fac sex! Cum? Ne povesteasc chiar celebritățile lipsite complet de inhibiții!...

image

John Krasinski & Emily Blunt

În 2016, actorul din „The Office” a dezvăluit, în revista Elle, că momentele intime cu soția lui… s-au schimbat după ce el a devenit mai tonificat și-ntr-o formă fizică mult mai bună. După antrenamentul făcut pentru a se pregăti de filmările de la thillerul „13 Hours”, John a constatat că și-a îmbunătățit semnificativ viața sexuală, nu numai aspectul.

„E mult mai bine pentru mine când sunt într-o formă fizică bună, pentru că mă simt mult mai încrezător și mă percep ca pe o persoană mai sexuală, ceea ce e foarte distractiv!”, a dezvăluit acesta în publicația sus amintită.

Rihanna

După ce-am admirat-o recent pe coperta Vogue cu băiețelul ei, ne-am adus aminte de altă publicație, în care RiRi a făcut declarații numai una și una. În Vanity Fair, prin 2015, a explicat de ce nu are aventuri de-o noapte.

„Mă excit și eu ca toată lumea, sunt om, femeie, vreau și eu să fac sex. Dar ce-o să fac?! O să găsesc un tip oarecare, drăguț, despre care mă gândesc că o să fie o partidă bună în pat, doar pentru ca a doua zi să mă trezesc simțindu-mă goală pe dinăuntru și superficială?!”, a ținut să explice diva lipsa ei de entuziasm din trecut, în privința bărbaților.

image

Lady Gaga

Surprinzător, dar cântăreața este extrem de prudentă când vine vorba despre sex. Ea a recunoscut în 2011, în revista Grazia, că n-a făcut sex neprotejat niciodată. Cel puțin până atunci…

„I-am cerut tot timpul bărbatului să se testeze înainte și să ne protejeze în timpul actului, asta a fost regula mea de fiecare dată. Altfel, consider că m-aș juca ruleta rusească…”, a declarat vedeta.

O altă destăinuire de budoar, făcută de Gaga, a fost despre prima dată când a făcut sex, o experiență nu chiar plăcută… „Mi-am pierdut virginitatea abia la 17 ani. Dar trebuie să recunosc că nu eram pregătită nici măcar atunci și a fost o experiență absolut îngrozitoare!”, a conchis artista.

Jennifer Lawrence

În timp ce se afla în turneul de promovare al filmului „Red Sparraw”, actrița a stat de vorbă cu cei de la The Sun, în 2018, și le-a spus în gura mare că ea nu mai făcuse sex de mult timp. Care a fost motivul invocat?

„Eu tot timpul vorbesc de parcă aș vrea sex oricând, dar, dacă mă uit puțin la trecutul meu sexual, am avut relații intime doar cu iubiții mei”, a început să povestească Jen.

„În plus, sunt o germofobă! Am reușit să ajung până aici fără să fac nicio boală cu transmitere sexuală. Penisul e periculos! Dacă m-aș fi aflat vreodată în situația de-a putea contacta vreo astfel de boală, medicii ar fi fost deja alertați! Așa mare germofobă sunt!”, a dezvăluit cea care le impune bărbaților din viața ei să se testeze înainte de-a intra în patul ei. Obligatoriu! Cel puțin asta făcea înainte de-a se mărita…

foto - Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg