Videoclipul lui Dan Bălan, în stilul James Bond

1 48855 original jpg jpeg

Cel mai nou videoclip al artistului Dan Bălan, „Freedom”, este gata! Recent, el l-a prezentat şi la Moscova, ocazie cu care mai multe vedete din Rusia au venit să-l felicite.

Filmările pentru videoclipul piesei „Freedom” au avut loc la începutul lunii mai,în sudul Franţei. Potrivit unui comunicat MediaPro Music,artistul a mărturisit că au fost cele mai periculoase filmări din cariera lui.

Dan a condus cu viteză o maşină sport pe serpentinele montane ale Coastei de Azur,a urcat pante abrupte şi a sărit în mare de pe stânci,pentru realizarea unui blockbuster romantic în stilul lui James Bond. El afirmă că a fost la câţiva paşi de moarte:

„Cel mai periculos moment a fost acela în care a trebuit să cânt pe o stâncă abrupt,fără echipament de protecţie. Această scenă se filma din elicopter şi conţinea multe gros-planuri,motiv pentru care n-au putut fi implicaţi cascadori. Asta m-a obligat să fiu chiar eu cel care face «echilibristică» pe o margine de prăpastie”,a declarat artistul pentru MediaPro Music.       

Obişnuit să colaboreze cu cei mai buni regizori  americani,artistul a decis să conlucreze de data aceasta cu regizorul rus Pavel Hudeakov,care realizat clipuri  pentru mai toate starurile din Rusia.

Dan declară că totul  a decurs fără mari dificultăţi şi abateri şi că toţi membrii echipei de filmare,adunaţi din diferite părţi ale lumii,s-au împrietenit,ba chiar s-au distrat de minune pe parcursul  celor două zile de filmare.

„Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles,eu din New-York,regizorul Pavel Hudeakov din Moscova,iar de obţinerea locurilor de filmare s-a ocupat o companie franceză. Am format o echipă de profesionişti,ceea ce a stimulat din plin procesul de muncă. Am reuşit să filmăm totul cu o zi înainte de termen şi chiar am avut timp să ne bucurăm de splendoarea oraşului Sait-Tropez”,a adăugat Dan Bălan.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg