Videoclipul lui Dan Bălan, în stilul James Bond

1 48855 original jpg jpeg

Cel mai nou videoclip al artistului Dan Bălan, „Freedom”, este gata! Recent, el l-a prezentat şi la Moscova, ocazie cu care mai multe vedete din Rusia au venit să-l felicite.

Filmările pentru videoclipul piesei „Freedom” au avut loc la începutul lunii mai,în sudul Franţei. Potrivit unui comunicat MediaPro Music,artistul a mărturisit că au fost cele mai periculoase filmări din cariera lui.

Dan a condus cu viteză o maşină sport pe serpentinele montane ale Coastei de Azur,a urcat pante abrupte şi a sărit în mare de pe stânci,pentru realizarea unui blockbuster romantic în stilul lui James Bond. El afirmă că a fost la câţiva paşi de moarte:

„Cel mai periculos moment a fost acela în care a trebuit să cânt pe o stâncă abrupt,fără echipament de protecţie. Această scenă se filma din elicopter şi conţinea multe gros-planuri,motiv pentru care n-au putut fi implicaţi cascadori. Asta m-a obligat să fiu chiar eu cel care face «echilibristică» pe o margine de prăpastie”,a declarat artistul pentru MediaPro Music.       

Obişnuit să colaboreze cu cei mai buni regizori  americani,artistul a decis să conlucreze de data aceasta cu regizorul rus Pavel Hudeakov,care realizat clipuri  pentru mai toate starurile din Rusia.

Dan declară că totul  a decurs fără mari dificultăţi şi abateri şi că toţi membrii echipei de filmare,adunaţi din diferite părţi ale lumii,s-au împrietenit,ba chiar s-au distrat de minune pe parcursul  celor două zile de filmare.

„Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles,eu din New-York,regizorul Pavel Hudeakov din Moscova,iar de obţinerea locurilor de filmare s-a ocupat o companie franceză. Am format o echipă de profesionişti,ceea ce a stimulat din plin procesul de muncă. Am reuşit să filmăm totul cu o zi înainte de termen şi chiar am avut timp să ne bucurăm de splendoarea oraşului Sait-Tropez”,a adăugat Dan Bălan.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg