Vrei sa ai buze catifelate? Iată cum!

1 71038 original jpg jpeg

Afară începe să fie din ce în ce mai frig, iar pielea este cea mai expusă temperaturilor scăzute, a precipitaţiilor şi, în curând, ninsorilor. Evită senzaţia neplăcută de buze uscate şi crăpate, folosind următoarele sfaturi!

Pielea este mai sensibilă în sezonul rece şi are nevoie de îngrijire specială. Pe lângă cei trei paşi esenţiali hidratare,demachiere şi tonifiere,ţine cont şi de cele trei trucuri de înfrumuseţare a buzelor. Vei scăpa de stresul bruzelor crăpate şi însângerate.

Exfoliază-le

Exact cum îţi exfoliezi braţele şi piciorele. Acelaşi procedeu este valabil şi în cazulbuzelor.Deşi aici este bine să foloseşti un scrub mai blând,care să îndepărteze celulele moarte,dar care să nu aibă acţiune puternic abrazivă.

În plus,scrubul trebuie să fie hidratant. Poţi folosi şi periuţa de dinţi pentru o exfoliere eficientă.

Dă-le cu balsam de buze

După ce ai îndepărtat cojile de piele,aplică un balsam cu factor de protecţie ridicat. La fel cum procedezi şi cu pielea feţei,a gâtului şi a bustului.Untul de shea hidratează,hrăneşte buzele şi le protejează.

Gloss,pentru buze ispititoare

Cel de-al treilea pas este să aplici un gloss rezistent,hidratant,a cărui culoare să fie aproapiată de cea a buzelor tale.

Dacă vrei să ai buze cărnoase şi moi,atunci când îţi dai cu ruj,  aplică balsamul înainte de gloss sauruj.

Secretul frumoaselor grecoaice

Sunt o mulţime de trucuri de frumuseţe din toată lumea. Femeile au tot felul de ritualuri de îngrijire care dau rezultate excelente.

De exemplu,pentru a-şi păstra buzele ferme şi apetisante,grecoaicele nu dau o avere pe produsele de îngrijire.

Când frigul şi vântul le usucă buzele,folosesc de fiecare dată  binefăcătorul ulei de măsline.

De ce? Pentru că uleiul are proprietăţi nutritive,ele le hrăneşte buzele şi le conferă un luciu atrăgător.